MENIU

Micul Hercule este vedetă în Marea Britanie

<p>Micul Hercule este vedetă &icirc;n Marea Britanie</p>

Sa ridici greutati de 4 kilograme pentru doua ore pe zi este un regim de fitness impresionant chiar si pentru un adult. Dar aceste sedinte grele sunt de fapt exercitiile facute de doi copii, frati, care fac parte dintr-o familie de romani supranumita "Herculii".

Giuliano Stroe, in varsta de 9 ani, si fratele sau Claudiu, in varsta de 7, au devenit cunoscuti dupa ce parintii, care se ocupa de bodybuilding, au incercat sa ii transforme in cei mai puternici copii din lume, scrie Daily Mail.

Acum, familia e pe cale sa se mute in Marea Britanie, dupa ce criza economica din Romania si-a pus amprenta pe nivelul lor de trai. Ei vor sa devina faimosi si sa castige bani, desi nu au reusit acest lucru nici In italia, unde se stabilisera la Florenta, scrie ziare.com.

Tatal, Iulian Stroe, in varsta de 35 de ani, era hotarat sa isi faca faimosi copiii, asa ca le-a prescris un program de antrenament dur, de 2 ore zilnic. Cei doi copii musculosi fac exercitii acrobatice si ridica greutati inca de cand erau foarte mici.

Giuliano a realizat deja doua recorduri mondiale pentru ridicari la 90 de grade si pentru ca s-a tinut de un stalp ca un steag uman.

Claudiu ii calca pe urme, reusind deja sa faca exercitii grele, si incercand sa invete aceeasi "smecherie" cu steagul uman. Ambii copii ridica greutati de 4 kilograme pentru a-si intari bicepsii si pentru a-si dezvolta musculatura pieptului.

Mai multe articole despre:
copil greutăţi Giuliano Stroe Micul Hercule