MENIU

METODA BARBARĂ prin care o GRĂDINIŢĂ îi "convingea" pe copii să doarmă la prânz - FOTO

<p>Metoda prin care o grădiniţă din Texas convingea copiii să doarmă la pr&acirc;nz</p>
<p>Metoda prin care o grădiniţă din Texas convingea copiii să doarmă la pr&acirc;nz</p>

O grădiniţă din Texas a recunoscut că folosea o metodă agresivă pentru a-i convinge pe micuţi să stea cuminţi în paturi şi să doarmă la prânz: copiii erau legaţi cu bandă adezivă de pat.

Întreaga poveste s-a aflat atunci când o angajată a grădiniţei Heart2Heart Montessori Academy din Texas a făcut o fotografie unui băieţel legat de pat cu bandă adezivă, le-a arătat părinţilor copilului imaginea şi apoi şi-a dat demisia, susţine NBC.

O altă mamă, Lorrie Almquist, al cărei băieţel de trei ani mergea la aceeaşi grădiniţă, e furioasă, după ce a fost sunată de patroana grădiniţei şi a aflat că şi fiul său era printre copiii legaţi de pat pentru că nu vroiau să doarmă la prânz.

Proprietara grădiniţei se plângea de mai multe săptămâni că băieţelul femeii nu doarm la prânz şi chiar îi ceruse să îi cumpere o pătură mai grea, ca micuţul să nu mai poată sări din pat. Acum, femeia este furioasă: "Am fost nervoasă şi mi-a părut rău că a trebuit să treacă copilul meu prin aşa ceva".

La rândul său, conducerea grădiniţei susţine că niciun copil nu a suferit şi că angajaţii s-au gândit la "interesul copiilor şi al părinţilor", dar recunosc că legarea copiilor de pătuţ cu bandă adezivă e un lucru "prostesc".