MENIU

Mesajul lui Speak de ziua lui. "Ultimul drum"

Speak şi Adelina Pestriţu s-au despărţit recent după o relaţie de doi ani şi jumătate. Astăzi, Speak împlineşte vârsta de 30 de ani, ocazie cu care a lansat şi un album nou. 

Noul album se numeşte Mozaic, iar ultimele "Patul e gol" şi "Ultimul Drum", au mesaje de despărţire, semn că relaţia lui Adelina nu mai mergea de ceva vreme.

Speak a transmis un mesaj pe Facebook. 

"Am ales sa lansez albumul astazi pentru ca este ziua mea, pentru ca prefixul se schimba si pentru ca este unul din visurile mele inca de cand m-am apucat sa fac muzica. Consider ca este cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi astazi, acela de a impartasi cu voi acest vis. Albumul s-a concretizat in nici nu stiu cati ani, lucrez la el inca de cand m-am apucat sa fac muzica, de la zi la zi, de la an la an, acumuland experienta si consolidand personalitatea lui. Data lansarii este demult stabilita si repet, este cadoul pe care mi-l fac MIE, livrandu-va VOUA sentimente in stare audio! Sper sa va placa, sa va regasiti in aceste piese si sa va contureze mai bine definitia acestui proiect si al omului din spate! Auditie placuta!"

Mai multe articole despre:
muzică album mozaic speak