MENIU

Mesajul inedit scris pe parbrizul unei maşini. "Poate că a fost doar o aventură de-o noapte"

Modul în care o femeie a decis să anunţe că va deveni mamă a devenit viral pe Internet. Aceasta i-a lăsat partenerului ei un mesaj scris direct pe parbrizul maşinii.

O fotografie publicată recent pe Reddit a făcut deliciul internauţilor. Asta pentru că imaginea surpinde modul inedit în care o femeie a decis să-şi anunţe partenerul că este însărcinată.

Aceasta a dat vestea cea mare printr-un mesaj scris chiar pe parbrizul automobilului bărbatului: „Sunt însărcinată. Sună-mă”.

Imediat, utilizatorii platformei online au adăugat sute de comentarii, încercând să desluşească „misterul” din jurul acestei întâmplări.

„Poate că a fost doar o aventură de-o noapte, iar el a condus-o de la bar până în locul respectiv, iar ea nu ştie decât cu arăta maşina şi unde se afla apartamentul”, a scris cineva.

„Sau poate că tipul a vrut doar sex, iar apoi i-a ignorat toate apelurile telefonice, iar acum acesta este modul în care ea vrea să-i atragă atenţie”, a fost varinta altui internaut.

Alţii au căutat, însă, explicaţii mai „blânde”: „De ce sunteţi aşa pesimişti? Poate că pur şi simplu a scris mesajul pentru a-i face o surpriză bărbatului, după ce acesta pleacă de la serviciu spre casă, pentru a-l face fericit”.

 

Mai multe articole despre:
fotografie mesaj comentarii parbriz Reddit virala