MENIU

Mesajul înduioșător postat pe Facebook de Florin Piersic, la 3 luni de la operație: "Suntem niște învingători..."

Mesajul înduioșător postat pe Facebook de Florin Piersic, la 3 luni de la operație: "Suntem niște învingători..."/ Arhivă foto

După ce a fost la un pas de moarte, din cauza unei infecții cauzată de un stafilococ auriu, si a operațiilor extrem de periculoase, starea lui Florin Piersic este din ce în ce mai bună. Artistul a postat în mediul online un mesaj înduioșător cu ocazia aniversării Cezarei Dafinescu. 

Florin Piersic a depășit perioada critică și a reînceput să fie activ.

Într-un mesaj pe o rețea de socializare, celebrul actor i-a făcut o declarație de dragoste Cezarei Dafinescu, actrița de care a fost îndrăgostit, pe care nu a uitat-o niciodată și căreia i-a cerut să se despartă de soț pentru el. 

„Iubita mea, Cezara! Astăzi este ziua ta! Mă gândesc la tine cu foarte mult drag și cu nostalgia anilor petrecuți împreună pe scenă, în atâtea și atâtea spectacole minunate! Au trecut ani, prea mulți de atunci, am pierdut colegi extraordinari, dispare din jurul nostru o lume pe care o știam, dar noi doi mergem înainte. De ce? Pentru că suntem niște învingători, iar sentimentele de prietenie și admirație dintre noi doi rămân aceleași. Al tău același drag partener, pe care știu că îl iubești așa cum te iubesc și eu pe tine, Florin Piersic!”