MENIU

Mesajul emoţionant al unei mame, la 5 luni după ce a născut! Cum s-a fotografiat femeia

O tânără mamă a postat o fotografie emoţionantă la câteva luni după ce a născut, pentru a arăta întregii lumi prin ce transformări trece o femeie atunci când dă naştere unui copil.

Alexandra Brea a avut curajul să publice pe o reţea de socializare o fotografie prin care să arate cât de mult se transformă corpul unei femei atunci când dă naştere unui copil.

În fotografia apare abdomenul său plin de vergeturi, iar alături este copilul ei. Fotografia a rpimit peste 100.000 de reacţii pe Facebook.

“Stiu că mulți dintre noi se gândesc de ce am publicat această imagine, însă am avut nevoie de 18 luni pentru a ajunge aici, 18 luni pentru a nu plânge când privesc în oglindă, 18 luni pentru a mă simți frumoasă în pielea mea din nou.

Nimeni nu te avertizează despre părțile întunecate ale maternității și sarcinii, nimeni nu te încurajează și nu îți spune cât te schimbi fizic și psihic după ce devii mamă. A fost o călătorie lungă și grea după naștere pentru mine.

La 18 luni după primul meu fiu și la cinci luni după al doilea, în sfârșit văd lumina și mă simț uimitor. Felicitări mamelor care se luptă cu depresia post natală și care încearcă să meargă înainte în fiecare pentru copiii lor. Felicitări mamelor care plâng încă văzând semnele de piele lăsate de nașterea copiilor perfecți. Știu că totul va trece. Și lucrurile vor fi mult mai bune!”, a scris femeia pe Facebook.