MENIU

MESAJE HAIOASE de REVELION, SMS-uri HAIOASE de Anul Nou. Cele mai amuzante URĂRI pentru 2016

MESAJE HAIOASE de REVELION, SMS-uri HAIOASE de Anul Nou. Cele mai amuzante URĂRI pentru 2016

MESAJE HAIOASE DE REVELION, SMS-URI HAIOASE DE REVELION. Dacă eşti în pană de idei pentru mesajele sau sms-urile de Revelion, iată câteva idei pe care le poţi pune în practică. La mulţi ani, 2016!

MESAJE HAIOASE DE REVELION, SMS-URI HAIOASE DE REVELION. La mulţi ani, 2016! „Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Previziuni meteo de Revelion 2016: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

„Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani !”

MESAJE HAIOASE DE REVELION, SMS-URI HAIOASE DE REVELION. La mulţi ani, 2016! „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!.

„In contul tău nr. 2015 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2016!

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

MESAJE HAIOASE DE REVELION, SMS-URI HAIOASE DE REVELION. La mulţi ani, 2016! „Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”