MENIU

Mercur în Săgetător: zodiile ies din zona neagră și încep să vadă lumina

Mercur în Săgetător: zodiile ies din zona neagră și încep să vadă lumina

Pe data de 9 decembrie, Mercur, planeta care înlesnește comunicarea, relațiile interumane și buna înțelegere, pătrunde în Săgetător, semnul recunoscut pentru veselia și deschiderea sa. Părăsind teritoriile ambigue ale Scorpionului, Mercur se eliberează de emoții negative și de tenebrele subconștientului, intrând într-o zonă mult mai luminoasă și mai pașnică.

Zodiile au de ce să se bucure: atmosfera apăsătoare, tensiunile, lipsa de comunicare încep să se risipească, iar armonia domnește din nou în relații. În plus, Mercur în Săgetător este zeitatea tutelară a călătoriilor pline de reușită, a explorării și clarificării sentimentelor, a parteneriatelor de succes și a afacerilor câștigătoare. Așa că luna decembrie aduce redresări pe toate planurile pentru zodii!

Berbec

Se rezolvă probleme legate de anumite aspecte legale, cum ar fi un proces sau o învinovățire pe nedrept. Starea ta de anxietate se diminuează, pentru că lucrurile ies bine și scapi de o povară. Persoana dragă îți pregătește o surpriză minunată, ca să sărbătoriți reușita.

Taur

Afli vești bune legate de o situație medicală care te îngrijora, fie a ta, fie a unei persoane dragi din familie. La serviciu, primești laude și aprecieri, precum și promisiunea unei măriri de salariu. Faci planuri cu partenerul tău legat de o vacanță specială de Crăciun, în altă localitate sau în altă țară.

Citește continuarea aici

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste