MENIU

Ce folosesc japonezele pentru un păr mătăsos și rezistent: masca pentru hidratare intensă. Nu vei mai avea nevoie de placă pentru a întinde părul!

Mască pentru păr preparată în casă. Aceasta este o mască naturală pe care o prepară femeile japoneze. Părul devine hidratat și perfect întins, fără a mai fi nevoie de placă.

Cum să ai un păr hidratat și perfect întins

Părul, această podoabă capilară, reprezintă o provocare pentru fiecare femeie. Un păr frumos, hidratat și strălucitor necesită o îngrijire aparte. Pe lângă vitaminele de care are nevoie, părul trebuie hidratat și îngrijit și la exterior. Cu toate că există numeroase măști și balsamuri pentru păr, multe conțin ingrediente pe bază de chimicale sau sunt destul de costisitoare, iar acest lucru nu ne garantează și eficiența acestora.

Cum poți să scapi de porii dilatați și să înlături aspectul de ten obosit. Secretele unui ten fin, curat și radiant, chiar la tine acasă

Noi vă recomandăm o mască de păr preparată în casă, din produse naturale. Se poate prepara foarte ușor, nu este costisitoare și poate fi folosită de oricine. Această mască pentru păr este folosită de femeile japoneze pentru a avea un păr hidratat, sănătos și cu o textură fină și mătăsoasă. Iată ce conține și cum se prepară.

Ingrediente

  • 4 linguri orez alb;
  • 2 căni cu apă;
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 1 lingură ulei de măsline
  • se pun împreună la foc mic pentru a fierbe;

Mod de preparare

Se pune apa cu orezul la fiert. După ce orezul s-a fiert bine, se ia de pe foc și se lasă la răcit, apoi se mixează cu blenderul până când mixtura devine cremoasă, pe urmă se strecoară printr-o sită.

 Adăugați o lingură de amidon din porumb într-un castron peste care turnați un pahar cu apă și amestecați bine. Apoi adăugați mixtura de orez și puneți la foc mic timp de un minut amestacând continuu.

Adăugați o lingură de ulei de cocos și o lingură cu ulei de măsline, dar puteți să adăugați orice alt ulei natural.

Aplicați această mască pe toată lungimea părului, acoperiți părul cu o cască de duș și lăsați masca să acționeze aproximativ o oră. Spălați apoi părul cu șampon, așa cum o faceți de obicei.

Acest tratament este ideal pentru părul rebel cu textură dificilă, care nu este nici creț, dar nici drept.

Repetați procedura de două ori pe săptămână, iar rezultatele le veți vedea după prima aplicare,