MENIU

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Nu va fi uitată niciodată, spune Elena Udrea

<a href="http://www.realitatea.net/tag/marioara-murarescu-a-murit_558354" target="_blank">MARIOARA MURARESCU </a>a murit

MARIOARA MURARESCU. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea deplânge moartea celei care a fost MARIOARA MURARESCU.

MARIOARA MURARESCU. "Pierderea Marioarei Murărescu reprezintă o mare lovitură primită de lupta pentru păstrarea tradiţiilor şi datinilor româneşti adevărate. Tezaur Folcloric rămâne un punct de referinţă în istoria culturii tradiţionale a acestui popor. Munca Marioarei Murărescu de peste 30 de ani nu va fi uitată niciodată şi-i vom păstra cu toţii o vie amintire celei care ne-a învăţat atât de multă vreme ce înseamnă să fii cu adevărat român. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să-i protejeze pe membrii îndureraţi ai familiei sale!", scrie Elena Udrea, pe Facebook.

MARIOARA MURARESCU. Ce spun oamenii de folclor

MARIOARA MURARESCU. Cântăreaţa de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că prezentatoarea TV Marioara Murărescu, care a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani, "va rămâne veşnic pe acest pământ prin ceea ce a realizat pentru folclorul românesc".
"Cu toţii avem această durere că ne-a părăsit. Suntem trişti. Ne-a lăsat un gol imens", a declarat Matilda Pascal Cojocăriţa pentru MEDIAFAX.

"A suferit enorm şi probabil suferinţa i-a fost dublă ştiind că lasă în urmă un gol imens", a mai spus cântăreaţa de muzică populară.

MARIOARA MURARESCU. De asemenea, Matilda Pascal Cojocăriţa a spus că o va preţui pe Marioara Murărescu "cât timp va trăi şi va sluji scena şi folclorul românesc şi o va păstra mereu în suflet".
Realizatoarea de televiziune MARIOARA MURARESCU a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani, potrivit postului de televiziune public.

Realizatoarea de televiziune era bolnavă de foarte multă vreme. Anul trecut, în vară, MARIOARA MURARESCU a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Totodată, ea a fost bolnavă de cancer mamar.

MARIOARA MURARESCU a fost o ambasadoare a folclorului românesc, despre care obişnuia să spună că este "ceva viu, care ne reprezintă, şi prin care putem să cunoaştem neamul acesta".