MENIU

Mai mulți turiști spanioli au confundat o conductă de evacuare a dejecțiilor umane cu o cascadă și au făcut duș sub ea - VIDEO

Secvențe de tot râsul cu un grup de turiști spaniloi care făceau drafging. Aceștia au confundat o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și s-au filmat în timp ce făceau duș sub ea, înainte să realizeze că se îmbăiau în dejecții umane. 

Filmarea tinerilor a devenit rapid virală pe TikTok, cu sute de mii de reacții și distribuiri, scrie El Comercio.

Coborârea pe râul din Sella este unul din traseele preferate ale miilor de turiști care vizitează regiunea în sezonul estival. Cu toate acestea, pentru cei din imagini va rămâne un moment memorabil, dar din cu totul alte motive.

@oscargc__ La sidra nos hizo efecto….. 😂💩🤮 #CapCut #tiktok #parati #fyp #foryoupage #viraltiktok #reels #foryou #viral #fypシ゚viral #fypage #fy #españa🇪🇸 #🇪🇸 #asturias #sorpresa #cascada #sella @asturiasinfinita ♬ sonido original - Oscargc

 

 

el care filmează evită să se bage sub jetul de apă cu dejecții, dar nu și cuplul care îi precedă, care trece direct prin perdeaua de apă murdară. „Miroase groaznic!”, exclamă ei, în râsetele celor care îi însoțeau.

Mai multe articole despre:
turisti baie canal deversare dejectii cascada