MENIU

Magazinul Ikea, vandalizat de un bărbat. Ce simbol obscen a desenat acesta pe pereţi şi mobilă

Un danez în vârstă de 31 de ani a fost arestat şi condamnat la 20 de zile de închisoare cu suspendare după ce a vandalizat un magazin Ikea. Concret, acesta a desenat mai multe simboluri falice pe pereţi şi pe mobilă.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Danemarca, a fost arestat după ce a desenat peste 30 de simboluri falice pe pereţii şi produsele expuse într-un magazin Ikea.

Danezul a profitat de faptul că retailerul de mobilă pună la dispoziţia clienţilor săi creioane gratuite şi a început să deseneze mai multe falusuri pe pereţi şi pe obiectele de mobilier din centrul comercial, scrie Daily Mail.

Bărbatul a fost observat în cele din urmă de angajaţii magazinului, care au sunat imediat la Poliţie. Acesta a fost arestat imediat.

„A recunoscut că el a făcut respectivele desene, dar nu că pe toate 30”, a explicat Rikke Poulsen, de la secţia de poliţie din North Jutland. „Nu mai are condamnări anterioare şi a spus că a făcut asta pentru că a mai văzut şi alte desene similare la Ikea. Regretă ce a făcut, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că a comis un act de vandalism”, a adăugat ofiţerul de poliţie.

Danezul a primit o pedeapsă cu 20 de zile închisoare cu suspendare.

Mai multe articole despre:
Danemarca desene vandalism Ikea simboluri falus