MENIU

Luna roz din 8 aprilie aduce schimbări radicale în viețile zodiilor

Luna roz din 8 aprilie aduce schimbări radicale în viețile zodiilor

În noaptea de 7 spre 8 aprilie, pe cer se va ridica Luna plină, numită și Luna roz, a doua superlună din acest an. Denumirea ei neobișnuită nu vine, cum ne-ar plăcea să credem, de la faptul că își schimbă culoarea, ci de la asocierea cu florile primăverii. 

O legendă nord americană spune că atunci când răsare Luna plină din aprilie înfloresc brumărelele, flori ce pot avea o culoare roz intens, aproape fosforescentă. 

Alte nume ale Lunii pline din 8 aprilie mai sunt Luna Ierbii încolțite, Luna Ou sau Luna Pește. 

Ce schimbări aduce Luna Roz în viața zodiilor

Berbecul

Ești în pragul unei decizii importante, legate de viitorul tău profesional. Ți se oferă două oportunități de colaborare în domenii care îți trezesc, în mod egal interesul, dar ambele oferte presupun să renunți la zona ta de confort și la un salariu sigur, de dragul unor profituri viitoare. Luna Roz te predispune mai degrabă către acele arii în care îți poți manifesta creativitatea și te eliberezi de birocrație și rutină. Chiar dacă există unele riscuri financiare, vei alege domeniul care presupune o libertate mai mare de exprimare. Partenerul și familia te susțin fără rezerve. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
luna roz