MENIU

Luna Nouă în Berbec încetinește viața zodiilor. Răsturnări spectaculoase de destin

Luna Nouă în Berbec încetinește viața zodiilor. Răsturnări spectaculoase de destin

Luna Nouă va răsări pe 24 martie, în semnul Berbecului, într-o zi de marți. Este o adevărată triadă a lui Marte, pentru că luna aceasta, ziua de marți și zodia Berbecului sunt sub semnul zeului războiului. Iată de ce avem o tendință impulsivă de a grăbi lucrurile, de a privi viața ca pe o goană, în care tot ce trebuie să faci este să respecți termenele-limită. 

Dar Luna Nouă va avea un efect paradoxal, încetinind toate aceste tendințe năvalnice. Se știe că Luna Nouă este astrul începuturilor, când lucrurile prind încet-încet rădăcină, când semințele încep să încolțească și planurile capătă contur. Dar toate acestea au nevoie de timp ca să se întâmple, iar graba nu poate decât să dăuneze în astfel de condiții. 

Berbec

Pentru că se află chiar în semnul tău, Luna Nouă va încetini activitățile tale exterioare, pentru a-ți permite să te concentrezi pe dezvoltarea ta spirituală. Este o perioadă de resetare pentru tine în care te poți conecta cu psihicul tău și este posibil chiar să experimentezi o criză de identitate. S-ar putea să te retragi din anumite contexte, pentru că nu te mai satisfac nici activitățile, nici oamenii cu care lucrezi, și să pui la cale planuri noi pentru viitorul apropiat. Poate că este vremea să-ți găsești o misiune adevărată, dar cugetă cu grijă și răbdare la ce îți dorești. Citește continuarea

 

Mai multe articole despre:
horoscop luna noua horoscop luna noua