MENIU

Luna Nouă este în Săgetător. Viața zodiilor se va schimba dramatic

Luna Nouă este în Săgetător. Viața zodiilor se va schimba dramatic

Când Luna Nouă radiază în cosmos, este vremea pentru noi începuturi, semnalul ceresc că trebuie să lași în urmă trecutul și să o iei de la capăt. 

Fie că vei începe un nou proiect, foarte important pentru tine sau o relație la care ai visat de mult, Luna Nouă în Săgetător îți activează forțele ascunse pentru a-ți atinge orice obiectiv, mundan sau spiritual. Iată care sunt efectele Lunii Noi în Săgetător pentru fiecare zodie în parte.

Berbecul iese din zona de confort

Această Lună Nouă care radiază din interiorul Săgetătorului deschide căi neașteptate pentru Berbec, aducându-i oportunități financiare extraordinare la sfârșit de an. Dar acest lucu necesită o ieșire dramatică din zona de confort, în sensul în care Berbecul va fin nevoit să călătorească, să-și schimbe locul de muncă sau să stea o vreme departe de cei dragi, pentru a pune în mișcare un proiect de proporții. În viața sa vor apărea oameni noi, care sunt meniți să-l susțină pe calea deschisă spre succes, iar pentru nativii singuri, va fi o șansă karmică de a-și întâlni marea dragoste.

Taurul capătă mai multă credință

Un extraordinar salt de credință se petrece în mintea și în inima Taurului, cu ocazia Lunii Noi în Săgetător. Taurul simte că anumite lucruri din viața sa au ajuns într-o fundătură, dar nu are puterea de a se smulge din contexte și relații care îi împiedică evoluția. Lipsa de încredere în sine și de credință în intențiile mărețe ale Universului sunt principalele piedici pentru nativii Tauri. Dar influențele astrale activează resurse latente și scot la suprafață creativitatea și inspirația, care îl vor propulsa pe Taur pe o nouă cale, ce îi va aduce împlinire sufletească. Renunțând la anumite lucruri (un loc de muncă care îl plafonează, o relație monotonă și fără perspective), Taurul dobândește credința că merită mai mult pentru sine, iar oamenii și situațiile ce îi ies în cale confirmă acest lucru.

Citește continuarea aici

Mai multe articole despre:
horoscop luna noua ce este luna noua