MENIU

Lovitură primită de Antena 3 după ce a fost invitată Olivia Steer

Olivia Steer nu a creat doar controverse şi audienţă vorbind despre vaccinuri, ci le-a adus şi o mare pagubă celor de la Antena 3. Postul de televiziune a fost amendat de Consiliul naţional al Audiovizualului cu 25.000 de lei pentru ediţia emisiunii Sinteză zilei, difuzată în luna septembrie 2016, în care vedeta a vorbit despre convingerile ei.

Invitată la Antena 3 în toamna trecută pentru a vrobi despre vaccinuri fără a avea o calitate medicală, Olivia Steer a fost reclamată la CNA, iar recent postul a fost amendat. Sancţiunea a fost propusă de Radu Herjeu şi a fost votată de şapte din cei opt membri prezenţi la şedinţa de azi: Florin Gabrea, Orsloya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu şi Dorina Rusu, anunaţă www.paginademedia.ro.

"Nu putem să-l oprim pe Mihai Gâdea să invite pe cine vrea la emisiune să vorbească ce vrea, că e libertatea lui de a face ce vrea el la emisiune. Dacă vrea să invite şi apoi, sigur, asta e subiect destul de sensibil da, dacă ne uităm pe alte posturi de televiziune vom vedea tot felul de specialişti, deci nu e nimic nou.

Faptul că accepţi de dragul audienţei să faci o emisiune pe un subiect important şi accepţi să nu inviţi pe nimeni din partea cealaltă eu cred că asta e doar culpă moderatorului. Olivia Steer poate să spună ce vrea dânsa. Dar aţi observat că nu a vorbit din experienţă personală, a citat nişte cercetători fără să-i numească, fără să numească nici măcar publicaţia respectivă", a spus reprezentantul CNA. 

Mai multe articole despre:
Antena 3 olivia steer