MENIU

Lidl i-a dat VESTEA proastă Sânzianei Negru. Ce decizie a luat hipermarketul după gestul revoltător al vedetei?

Sânziana Negru a fost asaltată de fani și urmăritori furioși

Rețeaua de hipermarketuri LIDL a reacționat dur în scandalul uriaș provocat de influencerița Sânzianei Negru și de iubitului acesteia. Vedeta a fost surprinsă cum aruncă o pungă cu produse, nedesfăcute, imediat după ce a filmat o campanie de promovare.

,,Am aflat cu tristețe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. (...)

Urmează să avem o discuție cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea. Ne pare foarte rău că a recurs la acest gest și vă asigurăm că angajamentul nostru de a lupta împotriva risipei alimentare este ferm și vom continua să extindem măsurile pe care le luăm în acest sens.”, au transmis reprezentanții Lidl.

Populara creatoare de conținut, Sânziana Negru a fost surprinsă cum aruncă o plasă plină de mâncare pe care o primise la un sponsor pentru a face reclamă. Fanii au criticat-o dur pentru gestul nepotrivit.

Viață de influencer în România. Unii nu au ce pune pe masă, alții aruncă mâncarea la gunoi VIDEO