MENIU

Leo Iorga a suferit o nouă intervenţie pe creier

<p>Leo Iorga</p>

Emoţii mari ieri pentru fanii şi familia solistului Leo Iorga (50 de ani). La aproape un an şi jumătate de la prima operaţie pe creier, solistul trupei Pact a ajuns iar la spital. Medicii i-au extirpat o nouă tumoare, dar abia peste două săptămâni vom afla dacă e sau nu canceroasă.

Anul trecut, pe 9 mai, Leo Iorga era operat pe creier pentru a-i fi extirpată o tumoare canceroasă. Intervenţia a durat trei ore şi a fost realizată cu succes, dovadă că artistul şi-a putut relua rapid activitatea, având concert chiar pe 23 mai, la Deva, scrie Click.ro.

De atunci, s-a tot ambiţionat să urce pe scenă şi a cântat sprijinindu-se în cârjă sau stând pe scaun, însă în ultima vreme se simţea din ce în ce mai obosit. Mai mult, şi-a luat o dublură, ca să-l poată înlocui la microfon atunci când nu mai făcea faţă. Recent, veştile rele nu l-au ocolit pe solist, iar ultimul control medical efectuat l-a trimis din nou la cuţit. Despre operaţia de ieri ne-a vorbit, în exclusivitate, fiul cel mare al lui Leo Iorga, Edi.

Mai multe articole despre:
operaţie creier Leo Iorga