MENIU

Legendarul star rock Jon Bon Jovi a salvat viața unei femei care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile au devenit virale VIDEO

Legendarul star rock Jon Bon Jovi a salvat viața unei femei care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Captură video

Scene demne de un film american în timpul filmărilor pentru un videoclip al lui Jon Bon Jovi. Legendarul star rock în vârstă de 62 de ani a salvat, marţi, viața unei femei care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. Femeie se urcase pe balustradă şi se pregătea să sară în râu când a fost observată de cântăreţ şi de echipa sa de producţie. Nu se știe exact ce i-a spus îndrăgitul artis internațional femeii. Cert este că aceasta a decis să renunțe la gestul extrem și, ajutată de cântăreț și de un membru al staff-ului său, a revenit în siguranță pe pod. Întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă și făcut public de poliție.

Împreună cu o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie şi a început să vorbească cu ea, înainte de a o convinge să nu sară. Apoi au ajutat-o să treacă de balustradă pe partea cealaltă.

Miercuri, poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini de pe camerele de supraveghere de la faţa locului, aducându-i un omagiu cântăreţului.

Doliu în lumea muzicii: un membru fondator al trupei Bon Jovi a murit. Cauza decesului, necunoscută

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, se putea citi într-un mesaj foarte mediatizat. Videoclipul, care a fost şters de Youtube, a fost totuşi postat online de numeroşi internauţi şi publicaţii.

„Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cântăreţul nu a reacţionat încă. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă”.

CNN relatează că femeia a fost salvată de echipa lui Jon Bon Jovi şi dusă la spital pentru tratament.