MENIU

Le folosești în BUCĂTARIE, dar fac minuni în mașina de splat rufe

Sunt produse pe care suntem obișnuiți să le folosim în bucătărie și la gătit, dar care fac minuni și în mașina de spălat. Nu numai că vor da o viață nouă hainelor, dar vor ușura și uscarea lor.

Folia de staniol este un accesoriu aproape nelipsit din orice bucătărie, dar își poate găsi, la fel de bine, locul în dulapul mașinii de spălat.

O biluță din folie de aluminiu introdusă între rufe poate avea efecte miraculoase. În primul rând, preîntâmpină electrizarea rufelor, asigurând descărcarea electricității statice acumulate prin frecare.

Din aceleași motive, bilele vor atrage și scamele.

Nu este însă singurul beneficiu al aluminiului introdus în mașina de spălat. Rufele îți vor păstra mai mult timp culoarea, dar și mirosul de detergent.

Un alt ingredient care ne face mâncarea mai delicioasă poate fi folosit la spălarea rufelor. Este vorba de PIPERUL negru. O linguriță pusă în tambur le va reda rufelor strălucirea și catifelarea.

Oțetul este deja cunoscut pentru calitățile sale de curățare, așa că nu este o surprinză că-și face treaba și în mașina de spălat. Puneți o lingură și nu veți mai găsi depuneri de detergent pe rufe, iar hainele vor fi mai catifelate.

Mai multe articole despre:
bile de staniol masina de spalat piper otet