MENIU

Le-a DISPĂRUT maşina din faţa casei: autoturismul, înghiţit de o groapă enormă, ivită din senin

Maşina familiei Conran, înghiţită de o groapă

S-au trezit într-o dimineaţă şi nu au mai văzut maşina în faţa casei. Este neplăcuta experienţă prin care au trecut membrii unei familii din Marea Britanie. Totuşi, autoturismul nu a fost furat, ci s-a scufundat într-o groapă uriaşă, ce a apărut din senin.

Familia Conran din centrul Angliei a crezut iniţial că maşina lor a fost furată chiar din faţa casei de hoţi. Oamenii nu şi-au dat seama ce se întâmplase decât atunci când au ieşit din casă şi au descoperit autoturismul pe fundul unei gropi adânci de nouă metri.

Liz Conran, proprietara, îşi aminteşte: "Am fost treziţi de nişte urlete îngrozitoare. Fiica noastră, Zoe, care se trezeşte devreme pentru a îngriji caii, stătea în bucătărie şi plângea în hohote, atunci când a realizat că maşina dispăruse într-o gaură uriaşă!"

Potrivit presei locale, maşina era acoperită aproape în întregime cu pământ. Echipele de intervenţie au muncit ore întregi să o dezgroape şi să o scoată la suprafaţă. Oamenii nu pot explica motivul pentru care uriaşa groapă a apărut din senin. Fenomene similare au avut loc în sudul Statelor Unite, unde astfel de gropi au înghiţit locuinţe întregi.