MENIU

La ce să fii atentă atunci când alegi recipientele de călătorie pentru produsele de îngrijire

La ce să fii atentă atunci când alegi recipientele de călătorie pentru produsele de îngrijire

Iată la ce să fii atentă atunci când alegi recipientele de călătorie pentru produsele din bagajul de vacanță. Este perioada concediilor și te gândești cu nerăbdare la momentul plecării în vacanța mult așteptată. Ai găsit destinația perfectă, iar ținutele sunt aproape gata.

Dacă mai ai câteva zile la dispoziție să îți pregătești trusa cu produse de îngrijire, aceste sfaturi sunt pentru tine. Află de ce trebuie să ții cont atunci când alegi recipientele de călătorie pentru produsele tale, ca să scapi de stresul și verificările suplimentare din aeroport.

La ce să fii atentă când alegi recipientele de călătorie

Reglementările Administrației Securității Transporturilor (TSA) cu privire la modalitatea de transportare a produselor de igienă sunt stricte.

Acestea limitează numărul și tipul de articole pe care le poți transporta în bagajul tău de mână. Cunoașterea regulii de transportare a lichidelor, denumită simplificat 3.1.1, va diminua timpul petrecut la controlul de securitate. Aceste sfaturi vor face mai eficientă împachetarea bagajelor pentru vacanță.

De ce specialiștii recomandă să eviți ceaiul cu lapte. Consumul excesiv poate fi dăunător

Regula TSA de transportare a lichidelor

  • 3:  înseamnă că fiecare recipient nu trebuie să fie mai mare de 100 ml.
  • 1: toate containerele trebuie să încapă într-o geantă de 1 litru.
  • 1: fiecare călător este limitat la o geantă în care poate pune trusa cu recipientele produselor de îngrijire.

Dacă vrei să ai articolele tale preferate de îngrijire a pielii la îndemână pentru o vacanță relaxantă, specialiștii avertizează că transferul produselor în recipiente noi poate fi însoțit de o listă de greșeli. Iată la ce să fii atentă când alegi recipientele de călătorie pentru produsele tale.

De ce e indicat să faci cel puțin 5.000 de pași pe zi. Cum poți face plimbarea zilnică mai eficientă

Produsul poate fi contaminat în timpul transferului

Tot parcursul de fabricație și ambalare a produselor de îngrijire este un proces riguros, care asigură siguranța nivelului de igienă impus de normele în vigoare.

Atunci când transferi produsul tău de îngrijire, cum ar fi crema hidratantă pentru ten, în recipientul de călătorie, cu siguranță nu poți asigura același nivel de igienă. Astfel, riști ca produsul să ia contact cu surse de microbi, poluanți și praf care îți pot afecta tenul.

Specialiștii avertizează că prin transfer, conservanții pot să devină mai puțin eficienți pe măsură ce sunt introduși mai mulți poluanți în formulă, cum ar fi bacteriile, praful sau alte obiecte folosite pentru a transfera produsul.

Activii instabili precum vitamina C pot fi prea expuși la aer și lumină, ceea ce va contribui la descopunerea acestora. Astfel, produsul va deveni instabil din punct de vedere chimic și ineficient în folosire.

Citește continuarea aici

Te doare capul din cauza expunerii la ecrane? Cum să previi migrenele și ce e indicat să faci

Mai multe articole despre:
recipiente calatorie