MENIU

Jucau Monopoly, când ceva emoţionant s-a întâmplat. "Nu voi uita niciodată acea zi"

Un bărbat din California, Statele Unite ale Americii, a plănuit o cerere în căsătorie extrem de creativă.

Justin şi Michal sunt împreună de mai mulţi ani. Nu demult, însă, bărbatul a decis că este timpul să facă pasul cel mare şi să îşi ceară partenera în căsătorie.

Pentru că tânăra este cu adevărat pasionată de Monopoly, bărbatul a decis să se folosească de acest joc pentru a pune totul la cale, scrie metro.co.uk.

Aşadar, Justin a realizat un model propriu al jocului: şi-a făcut cartonaşe care să-i servească scopului final, o planşă personalizată cu locuri cu semnificaţie pentru relaţia lui şi a lui Michal, dar şi o "căsuţă" specială, unde a ascuns inelul de logodnă.

Când totul a fost gata, într-o seară, americanul şi-a invitat iubita la o "partidă" de Monopoly, prezentându-i noul joc. Fata nu şi-a data seama ce se petrece decât când a tras cartonaşul pe care scria "Vrei să te căsătoreşti cu mine?". Cum răspunsul ei a fost pozitiv, următorul pas o trimitea, potrivit indicaţiilor jocului, pe o "căsuţă" specială, sub care era ascuns şi inelul.

"A fost nevoie de un plan bine pus la punct, dar m-am bucurat de fiecare clipă. Nu voi uita niciodată acea zi", a spus Justin în final.

În plus, acesta a publicat pe internet şi câteva fotografii care documentează totul, aşa că cererea în căsătorie a devenit virală în mediul online.