MENIU

Îţi urăşti jobul? 6 strategii pentru supravieţuire

Îţi urăşti jobul? 6 strategii pentru supravieţuire

Ti-ai da demisia imediat daca s-ar ivi ocazia, insa ai nevoie de bani si nu-ti permiti sa lasi totul balta si sa pleci? Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa aplici cateva trucuri care iti vor face ziua mai frumoasa la birou.

1. Stabileste obiective

Daca exista o parte buna a situatiei in care te afli, atunci in mod sigur este faptul ca e mai usor sa gasesti un alt job cand esti deja angajata. Esti deja cu un pas inaintea celor care stau pe bara de mult timp, pentru simplu fapt ca nu trebuie sa dai explicatii pentru perioada in care nu ai avut activitate. Propune-ti sa aplici pentru alte posturi in fiecare saptamana si sa mergi la evenimente din domeniile care te intereseaza. Astfel te vei putea concentra asupra luminitei de la capatul tunelului si iti va fi mai usor sa dai randament la birou stiind ca viitorul iti rezerva ceva mai bun.

2. Timp pentru tine

Daca pe langa faptul ca nu esti fericita la locul de munca, mai ai si un program foarte incarcat, sansele sa bati cu pumnul in masa si sa iti faci iesirea in mod dramatic cresc considerabil. Fa-ti timp pentru tine inainte de a ajunge la birou. E ideal sa te implici in activitati care iti aduc zambetul pe buze, cum ar fi sa citesti un blog care te inspira sau sa iei un mic dejun copios. Castile sunt cel mai bun prieten al tau in aceasta situatie, dat fiind ca muzica preferata iti schimba instant dispozitia.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
serviciu job