MENIU

Israela trăieşte în teroare cu soţul

Problemele lui Liviu cu alcoolul nu se manifesată doar în intimitate, ci şi pe micul ecran. Soţul Israelei a venit ameţit de băutură la emisiune şi ulterior şi-a cerut scuze de la moderator. Tânărul nu îşi mai controlează declaraţiile şi a reuşit să-l enerveze până şi pe Dan Capatos.

Israela şi Liviu au o căsnicie de coşmar. De când el a început să bea din ce în ce mai des, cei doi nu reuşesc să-şi aducă mariajul pe linia de plutire şi se pare că nici nu vor să mai lupte în această direcţie, scrie click.ro.

"Căsătoria noastră a luat sfârşit până la divorţul oficial", a subliniat Liviu.

Nici Israela nu mai pare dispusă să-i treacă cu vederea lui Liviu derapajele din ultima vreme. Recent, el a comis-o din nou. A spart un laptop al pritenului lor, Cristi Pietricică. "A plecat iar vreo 24 de ore de acasă. S-a întors plângând. Nici nu mă mai aşteptam să fie el la uşă. Am crezut că este în drum spre Olanda. Eu mă culc foarte târziu, după miezul nopţii, iar la 4 dimineaţa vine el şi mă trezeşte. Bate sau sună şi mă şi sperii. De Paşte îl rog să mă lase singură. Liviu are surori, poate să se ducă la ele", a completat Israela Vodovoz, care a mărturisit că se simte la limita puterilor.

Mai multe articole despre:
teroare cuplu Israela Liviu