MENIU

Irinel Columbeanu rupe tăcerea la cinci ani de la divorţ

<p>Irinel Columbeanu </p>

Irinel Columbeanu a povestit că nu are o viață chiar împlinită de când a rămas tată singur și că se descurcă greu în această postură.

De când a divorțat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a fost văzut rareori la brațul unei femei, singura persoană constantă de în viața lui fiind Irinuca, rodul iubirii dintre el și fosta soție, care de la separare trăiește în America cu un milionar pe nume Mr. Pink. Iri a suferit după ce Moni l-a părăsit, iar de atunci nu mai are încredere în femei.

Așadar, pentru a nu se complica cu vreo relație care să se dovedească a fi una eșuată, afaceristul umblă din când în când cu câte o puștoaică de 18 ani, însă doar pentru distracție.

 "Nu îmi place să discut despre acest subiect, însă pot spune că nu țin legătura cu Monica în mod constant, discutăm foarte rar, iar atunci doar când e vorba strict de fiica noastră. Nu m-am sfătuit cu ea despre prezentare, am discutat cu Cătălin și mi s-a părut o idee interesantă. Irina vrea să se facă actriță, nu model, iar aceste prezentări sunt doar de plăcere. Ea va fi mireasa colecției. Cât despre viața de tată singur, da, este greu să fii tată singur, dar asta este situația.", a declarat Irinel Columbeanu, scrie cancan.ro.