MENIU

Ingredientul secret pentru cei mai delicioși ardei umpluți! Gospodinele adevărate îl folosesc mereu

Ingredientul secret pentru cei mai delicioși ardei umpluți! Gospodinele adevărate îl folosesc mereu

Ardeii umpluți sunt una dintre rețetele favorite ale românilor, iar indiferent despre ce variantă a acestei rețetă ar fi vorba, există un ingredient anume pe care îl putem adăuga și care poate transforma complet ardeii umpluți! Astfel, aceștia vor avea un gust mai bun ca niciodată și de acum înainte, vom adăuga acest ingredient mereu, atunci când pregătim ardei umpluți!

Indiferent dacă îi preferăm din carne, ori din orez, sau dacă folosim drept „capac” roșii, sau tot ardei, această rețetă este una dintre favoritele românilor. Cu toate acestea, există un ingredient folosit pentru ardeii umpluți care le poate oferi un gust delicios, însă pe care nu foarte mulți români îl cunosc. Mai precis, este vorba despre cimbru, un ingredient perfect pentru această rețetă, care le va oferi un gust delicios.

Pentru a pregăti cei mai delicioși ardei umpluți, tot ce trebuie să avem la îndemână este o cană de orez, un kilogram de carne tocată, 10 ardei grași, 3 cepe, 2 linguri de pastă de tomate, un ou, cimbru, pătrunjel, iar nu în ultimul rând, desigur, sare și piper după gust.

Cimbrul este ingredientul perfect pentru ardeii umpluți

Odată ce avem aceste ingrediente pregătit, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să spălăm ardeii, să le tăiem capacul, iar apoi să îi curățăm foarte bine de semințe. Mai departe trebuie să tocăm ceapa mărunt, iar apoi să o călim până când este rumenită. Pasul următor este să adăugăm pasta de tomate, alături de câteva linguri de apă.

Mai departe trebuie să adăugăm orezul și să amestecăm bine vreme de câteva minute. Apoi, vom adăuga pătrunjelul mărunt și îl adăugăm în acest amestec. Apoi, într-un bol, amestecăm carnea tocată împreună cu cimbrul, sarea, piper și ouă.

Desigur, mai departe vom umple ardeii cu acest amestec din carne și orez, îi vom așeza într-o tavă și îi vom lăsa la cuptor aproximativ o oră. Apoi, putem adăuga o cană de apă și bulion și vom lăsa ardeii să se coacă în continuare. La final, putem servi ardeii împreună cu o lingură de smântână!

 

Mai multe articole despre:
ardei umpluti ingredient secret cimbru gospodine