MENIU

Influencer MORT după ce a pierdut o întrecere pe internet! Ultimul live făcut pe TikTok - gestul care i-a adus sfârșitul

Pahar și sticlă de Baijiu /Wikipedia

Un influencer din China a murit la scurt timp după ce a filmat un videoclip pentru aplicația Douyin, varianta chineză a TikTok. Acesta a acceptat să participe la o întrecere fără să aibă nici cea mai mică bănuială că gestul pe care îl va face îi va aduce sfârșitul.

Cunoscut drept Brother Three Thousand, influencer-ul a băut cel puțin șapte sticle de lichior Baijiu în timpul unui live pe Douyin, marțea trecută, relatează BBC.

El a fost găsit mort la 12 ore după live-ul său, a informat presa chineză.

Moartea sa - discutată pe scară largă pe internet, în Chinei - a stârnit numeroase apeluri pentru reglementări mai stricte ale unei industrii aflate în plină expansiune a transmisiilor live din această țară.

Tânărul de 34 de ani, al cărui nume de familie a fost dezvăluit ca fiind Wang de către presa locală, s-a specializat în consumul de băuturi alcoolice chinezești în timpul transmisiunilor live. Baijiu este o băutură puternică, ce contine până la 60% alcool.

Pe 16 mai, el a participat la patru întreceri unu-la-unu, în care influencerii concurează între ei pentru a câștiga cele mai multe cadouri din partea fanilor, totul într-un interval scurt de timp.

Acesta a pierdut trei dintre rundele provocării, după care a fost nevoit să bea sticle de baiju drept pedeapsă. Telespectatorii au spus că a băut cel puțin șapte sticle în acea noapte.

Wang și-a încheiat transmisia în direct după miezul nopții. El a fost găsit mort în după-amiaza următoare, a declarat prietenul său unui reporterchinez.

„Când familia lui l-a găsit, el era deja mort, nici măcar nu a avut șansa de a beneficia de un tratament de urgență”, a declarat un bărbat pe nume Zhao pentru Shangyou News. Sâmbătă a avut loc o înmormântare.

Mai multe articole despre:
influencer china pariu bautura tiktok live