MENIU

Imagini rare din anii '90. Mihai Constantinescu făcea reclamă "bureților americani cu detergent" - VIDEO

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai populari artiști pop din România, renumit atât datorită cântecelor sale pentru copiii și șlagărelor din perioada comunistă, cât și pentru hiturile din anii \"90, precum "Iubiți și câinii vagabonzi". Puțină lume își mai aduce aminte că tot după \"90 îndrăgitul artist a apărut și în reclame.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre artiștii epocii de aur a șlagărelor care a reușit să-și mențină cota de popularitate și după 1990, când gusturile publicului s-au reorientat rapid și masiv către muzica pop occidentală.

Colaborarea cu Anastasia Lazariuc a contribuit esențial la succesul postdecembrist, iar apogeul a fost atins în 1995, când a fost lansat hit-ul "Vitezomanul Gică".

Notorietatea artistului se pare că i-a atras pe primii publicitari, așa că în 1994 Mihai Constantinescu apare într-o reclamă pentru "bureții americani impregnați cu detergent" Rocky.

 

 

sursă video: Cineclic

Partenera blondă din reclamă nu este Anastasia Lazariuc, așa cum au indicat mai mulți comentatori, ci soția sa, Mihaela Constantinescu.

Îndrăgitul compozitor și interpret a murit în ziua de 29 octombrie 2019, la vârstă de 73 de ani, după ce a stat în comă mai bine de 5 luni.

Ultimele aplauze pentru Mihai Constantinescu!