MENIU

Imagine impresionantă. A desenat durerea unei sarcini pierdute, pentru că n-a putut-o exprima altfel

Doi îndrăgostiți au organizat o masă alături de familie și prieteni pentru a le da vestea cea mare: urmau să aibă primul lor copil. Puțin mai târziu, în aceeași zi, au fost nevoiți să anuleze planurile - femeia pierduse sarcina.

Cei doi au ajuns la medicul ginecolog în mașini diferite. Când femeia a ieșit din cabinet, a mers în mașina soțului său și i-a dat vestea cumplită. ”Am stat în mașină și am plâns timp de jumătate de oră. Apoi am lăsat cealaltă mașină în parcare și am mers împreună spre locuință”, a povestit bărbatul.

Când a ajuns acasă și a conștientizat cele întâmplate, tânărul a început să plângă din nou. ”Simțeam că trebuie să am o dovadă a acestui eveniment trist”, a mărturisit el. Pentru că durerea era prea mare și nu o putea exprima în cuvinte, a ales s-o deseneze.

Ilustrația sa, în care sunt desenate două personaje - bărbat și femeie - stând în mașină și plângând, s-a răspândit imediat pe rețelele de socializare, primind mii de aprecieri. ”Ilustrația asta captează enorm de multă emoție!”, ”Mă face să plâng doar privind-o”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor de Facebook.

Tânărul susține că s-a gândit de multe ori înainte să facă publică imaginea, întrucât se temea că soția sa va considera nepotrivit ca o lume întreagă să le știe supărările intime. ”Apoi m-am gândit că împărtășirea acestei experiențe le poate alina durerea altor persoane aflate în situații similare”, a precizat el, conform huffingtonpost.com. 

Mai multe articole despre:
copii bebeluş cuplu sarcină