MENIU

7 plante magice, care atrag prosperitatea și norocul în casă. Trebuie să le ai în locuința ta

Aceste plante nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Se spune că au efecte magice și atrag prosperitatea și bunăstarea în casă.

Iată șapte ierburi magice care atrag norocul și bunăstarea în casa ta. Acestea sunt cunoscute ca având puteri vindecătoare și sunt folosite în ritualurile religioase ale tuturor religiilor. Sunt ierburi aromatice și, pe lângă întrebuințarea lor in bucătărie, pot fi folosite și în ritualurile magice.

Iată care sunt aceste ierburi magice.

Planta care nu trebuie să lipsească din nicio locuință. Beneficiile sale sunt nebănuite

Salvia

Salvia este excelentă pentru purificarea spațiilor. Pentru asta fie ardeți frunze uscate de salvie în casă, fie amestecați părți egale de salvie uscată și sare de mare. Presărați amestecul în sensul acelor de ceasornic, în afara casei dvs., pentru a alunga energia negativă.

Lavanda

Lavanda este o plantă frumoasă cu efect calmant. Aceasta poate fi folosită și în vrăji, având rol de protecție, purificare și armonie. Puneți într-un săculeț niște flori de lavandă, alături de un cristal mic de cuarț. Țineți acest săculaț sub pernă sau în preajma patului. Veți avea un somn liniștit și odihnitor.

Mentă

Menta este o plantă care atrage banii. Pentru asta, presărați mentă uscată în jurul unei lumânări verzi, cu aromă de ulei de paciuli. Veți atrage bogăția în casa voastră.

Usturoi

Usturoiul este ideal și pentru a alunga răul și energia negativă. Acesta vă va feri de gelozia altora. Păstrați o legătură de usturoi în bucătărie, în special atunci când aveți oaspeți în preajmă, astfel încât aceștia să nu vă deoache casa.

Cimbrul

Cimbrul este o plantă minunată, care ajută la depășirea durerii. Purtarea unei crenguțe în timp ce treci prin momente de tristețe, te va ajuta să treci mai ușor peste clipele dureroase.

Rozmarinul

Rozmarinul este excelent pentru memorie. Această plantă stimulează memoria. Elevii pot purta o crenguță în timpul examenului pentru a le spori concentrarea. Este, de asemenea, ideal atunci când participați la interviuri. Așa că, purtați la dumneavoastră  o crenguță de rozmarin când vă prezentați la un interviu, vă va asigura să vă amintiți toate punctele forte și vă va spori concentrarea.

Remediul natural care te scapă instant de durera de cap

Busuioc

Se recomandă utilizarea busuiocului în vrăjile de prosperitate. Pentru a atrage bogăția, țineți niște busuioc uscat sau proaspăt în apă timp de trei zile, apoi scurgeți și cu apa aceea spălați toate podelele și pragul de la intrare, pentru a atrage mai mulți bani în gospodăria dumneavoastră.

Planta sfântă folosită în ritualurile religioase. Ce însemnătate și beneficii nebănuite are, de fapt

Mai multe articole despre:
ierburi magice superstiții plante noroc bizar