MENIU

Și-a părăsit soția și copiii. Inventivitatea femeii bate orice răzbunare

Inventivitatea acestei femei a fost foarte mare si a reusit sa se razbune pe fostul ei sot, care a parasit-o atat pe ea, cat si pe cei doi copii ai cuplului.

Femeia a lasat postere prin tot orasul, prin care avertiza oamenii in privinta sotului ei infidel, care a parasit-o. Insa alaturi de poza cu barbatul infidel, femeia a scris si un mesaj de-a dreptul amuzant.

In loc sa se infurie, de ce sa nu se razbune? Probabil aceasta intrebare si-a pus-o si femeia care face subiectul stirii de mai jos. Atunci cand sotul (in acelasi timp tata a doi copii) si-a parasit familia, sotia lui nu a disperat si nici nu s-a plans pe la prieteni - in schimb, femeia a mediatizat comportamentul lui inadecvat, pentru ca intreaga comunitate sa poata vedea ce fel de "poama" este acesta.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.

Cand barbatul britanic si-a inselat sotia si a lasat-o singura cu doi copii, aceasta femeie a lipit si a impanzit orasul cu afise cu chipul lui, in care tot ea detaliaza modul in care el si-a parasit familia. Desi numele lui a fost protejat de mass-media din motive legale, toate informatiile de pe poster sunt foarte clare.

Sotia lui nu a omis niciun detaliu, iar imaginea lui vine acum insotita de un semn de "avertizare". Mesajul scris de femeie este urmatorul: "Jigodie locala, barbat insurat infidel si tata a doi copii. A fugit de familia lui si a lasat un biletel pentru a ne informa". Posterul contine de asemenea data de nastere si numarul de telefon al barbatului.

sursa
Mai multe articole despre:
răzbunare inventivitate femie înșelată