MENIU

I-a cerut divorțul, apoi s-a răzgândit. A cumpărat flori, dar acasă a primit cea mai dură lovitură

Rândurile unui bărbat au ajuns virale pe Internet după ce a decis să-și spună povestea. A vrut să divorțeze pentru că își găsise altă femeie, dar a primit cea mai cruntă lovitură.

"Am ajuns acasă într-o seară, soția mea îmi pregătea masa și am luat-o de mână și i-am spus: “Am ceva să-ți spun”. S-a așezat și a început să mănânce în liniște. Am observat durerea din ochii ei. “Vreau să divorțăm!”. Am deschis subiectul cu calm. Fără să se enerveze deloc m-a întrebat liniștită “de ce?”. Am evitat să-i răspund și asta a enervat-o. A aruncat tacâmurile și a început să țipe la mine: “nu ești bărbat!”, își începe acesta povestea, potrivit cosmopolitan.com.

”Nu o mai iubeam. Îmi era milă de ea! Mă simțeam vinovat, așa că m-am apucat să redactez un contract de divrț în care renunțam la casă, la mașină și la 30% din acțiunile companiei mele. S-a uitat la contract și l-a rupt în bucățele. Femeia cu care petrecusem 10 ani devenise un străin pentru mine”, a continuat el.

”Într-o dimineață, fără să-mi dau seama, am mângâiat-o pe cap și am sărutat-o pe creștet. Atunci a intrat pe ușă fiul nostru și mi-a spus că e momentul s-o iau în brațe. Îmi pare rău, nu mai vreau să divorțez, i-am spus. S-a uitat la mine nedumerită și mi-a atins fruntea. “Ai febră?” I-am dat mâna la o parte și i-am repetat că nu mai vreau să divorțez.

Jane mi-a tras o palmă zdravănă, mi-a închis ușa în nas și a început să plângă. Am plecat și m-am oprit la o florărie ca să-i comand un buchet de flori, cu mesajul “te voi purta în brațe în fiecare zi până când moartea ne va despărți”. Când am ajuns seara acasă mi-am găsit soția moartă ținând buchetul de flori în mâini”, a încheiat bărbatul.

Mai multe articole despre:
divorţ soţie buchet alta femeie dura veste