MENIU

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023: Eclipsa de Lună în Scorpion va scoate la suprafață emoțiile ascunse din sufletele zodiilor

Horoscop dragoste mai 2023

Energia acestei luni de primăvară poate fi, în mod clar, o inspirație pentru toate cuplurile care vor să își exprime iubirea sau pentru persoanele singure care vor să o atragă în viața lor. Evenimentele astrale din mai vor contribui la conturarea unor povești frumoase de dragoste, dar pot aduce și multe furtuni între îndrăgostiții care nu au încredere în ei și în parteneri.

Prima zi a lunii vine cu o nouă retrogradare, căci Pluto își va începe mișcarea inversă în Vărsător. Această planetă le va ajuta pe zodii să se adapteze ușor atunci când vine vorba de schimbări, ceea ce înseamnă că vor fi mai pregătite să își ducă relațiile la un alt nivel.
Pe 2 mai, Luna intră în Balanță, moment în care oamenii se vor simți mai în siguranță în compania celor dragi. Conexiunile amoroase vor deveni mai strânse dacă partenerii își vor pune încrederea unul în celălalt.

Eclipsa de Lună în Scorpion care are loc pe 5 mai este un alt eveniment astral important, poate cel mai important al acestei perioade. Te întrebi cum îți va afecta viața personală? Ei bine, ea va scoate la iveală energia emoțională pe care nativii din zodiac au încercat să o ascundă adânc în suflet. De asemenea, unele cupluri pot fi zguduite de probleme profunde, dacă nu încearcă să își încheie socotelile cu trecutul.

Venus, ajunge în Rac, pe 7 mai și salvează situația, ajutând semnele zodiacale să își repare legăturile amoroase și să se bucure de armonie în sânul familiei. La o săptămână distanță, pe 15 mai, nativii se vor simți eliberați de strânsoarea nemiloasă a lui Mercur retrograd. În sfârșit, această planetă își reia cursul direct și nu mai așterne tensiuni în calea cuplurilor.

În data de 20 mai Marte intră în Leu, așa că se dă liber la iubire! Nimeni nu va simți nicio constrângere când vine vorba de sentimente sincere și romantism. Nu-i așa că nu ai mai trăit de multă vreme un astfel de moment special?

Când Soarele se mută în Gemeni, pe 21 mai, comunicarea va atinge un alt nivel, așa că discuțiile profunde despre iubire se pot transforma în legături strânse, de durată.

Acestea sunt doar cele mai importante evenimente astrale ce vor guverna cerul în mai 2023, dar trebuie să știi că fiecare zi poate aduce noi oportunități în plan amoros. Pentru a te asigura că nu ratezi niciuna, va trebui să citești previziunile pentru zodia ta.

Citește continuarea pe Divahair.ro

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop gragoste horoscop dragoste mai