MENIU

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie: ce zodie este răsfățata acestei luni

Horoscop dragoste

Fie că vorbim despre nativii singuri, fie că vorbim despre cei care se află într-o relație, luna decembrie pare să fie o perioadă excelentă pentru toți Taurii.

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.
 
Berbec
 
Luna decembrie începe în forță pentru toți reprezentații zodiei. Cei singuri se simt lipsiți de speranță, deznădăjduire la care contribuie și atmosfera de Sărbători și clișeele din avalanșa de filme cu povești de dragoste cu final fericit de Crăciun. Un sfat prețios pentru toți cei care se simt singuri este să nu dea crezare gândurilor negre. Spre a doua jumătate a lunii, lucrurile încep să capete alt contur, reiei legătura cu vechi prieteni și vă faceți planuri împreună. 
Într-un final, te vei bucura de o vacanță de iarnă de neuitat.
 
Cei care sunt într-o relația au parte de provocări în prima jumătate a lunii. Ies mici dispute din nimicuri, din cuvinte spuse pe ton necorespunzător sau din vorbe aruncate la nervi, iar aceste lucruri nu fac decât să adâncească golul dintre voi. Poate n-ar strica să te oprești din a discuta pentru a mia oară despre aceste conflicte, ar fi cazul să treceți peste și să vă vedeți de planurile voastre. Unele cupluri trec cu brio de această provocare a lunii decembrie. Unele, dar nu toate…

Taur

Răsfățații lunii decembrie par să fie Taurii. 
 
Taurii singuri cunosc oameni noi în acest sezon și, printre aceștia, s-ar putea să descopere o persoană fascinantă pe care să-și dorească să o păstreze pentru mult timp în viața lor. 
Trebuie doar să aibă răbdare și să-ți mențină curiozitatea pentru a descoperi în jurul lor această persoană, care la început pare să treacă neobservată.

Gemeni

Relațiile familiale sunt o provocare pentru Gemeni în această lună. Cei care sunt căsătoriți traversează o criză în prima parte a lunii. Divergențele de opinii sunt mai acute ca niciodată și acest lucru afectează rutina familiei, ba chiar afectează relațiile și cu familia extinsă. Spre a doua jumătate a lunii, lucrurile încep să se îmbunătățească, dar e nevoie de compromis din ambele părți dacă amândoi vă doriți ca relația voastră să meargă mai departe.
 
Gemenii care sunt în căutarea unui partener mai de așteptat până vor descoperi persoana pe care o caută de foarte mult timp. 
Sfatul astrelor este să aibă grijă cu oamenii din jurul lor acum. S-ar putea să cunoască pe cineva nou, dar să se dovedească a fi o dezamăgire. 
întâlnire. Sfatul astrelor este să țină cont și de rațiune, numai de atracția fizică. 
 
Din păcate, toate oportunitățile apărute în această perioadă nu vor confirma pe termen lung, vor fi numai focuri de paie.

Leu

Leii au o perioadă cu multe provocări în luna decembrie. Apar ceva neînțelegeri în viața celor care sunt implicați într-o relație, dar tactul și diplomația Leilor, împreună cu dragostea pentru partener/parteneră, vor face ca momentele dificile să fie depășite. Acesta este un aspect la care Leii sunt foarte atenți - își doresc mereu ca cel/cea de lângă ei să fie fericit/fericită și vor face mereu tot ce le stă în putere pentru asta.
 
Leii singuri decid să se implice într-o relație, lucru care s-ar putea să le iasă pentru că sunt foarte puține lucruri pe care Leii să și le dorească și să nu reușească să le pună în practică. 
Din fericire, sunt mari șanse să dea peste potențiali parteneri/partenere care să fie dezarmați/eîn fața puterii feline supreme și să accepte, lucru care să-i facă fericiți pe amândoi.

Fecioară

Fecioarele aflate într-o relație, chiar și cele căsătorite, suferă o dezămăgire profundă în privința partenerului/partenei. Dacă până acum părea totul perfect și era persoana cu care se completau cel mai bine, vor avea surpriza să constate acum că nu știu cine e străinul/străina de alături. 

Unele cupluri vor reuși, cu mult tact, să treacă peste această etapă de întrăinare, dar nu toate.
 
Fecioarele singure au parte de o perioadă excelentă. Se bucură de un succes enorm și sunt puse pe distracție. Cele care chiar își caută un partener s-ar putea să nu aibă succes în această lună, dar distracția va fi la cote maxime.
 

Balanță

 
Toate Balanțele traversează o perioadă plină de tensiuni, care va reuși să transforme chiar și simbolul echilibrului din tot zodiacul, într-un vulcan gata să erupă. Sfatul astrelor este să-și mențină calmul pentru că o furtună provocată acum nu va face decât să măture totul în jur și să îndepărteze pe toată lumea.
 
Balanțele ar trebui să aibă răbdare și să facă și ceva schimbări la locul de muncă pentru că stresul provocat de aspectul profesional ajunge să le saboteze din plan viața personală în această lună.

Scorpion

Ultimele luni nu au fost prea ușoare, iar luna decembrie vine ca un balsam pentru Scorpioni. 
Lucrurile par să se îmbunătățească pe toate planurile, iar planul amoros e cel care beneficiază cel mai mult. 
 
Cei aflați într-o relație se bucură de o perioadă armonioasă, chiar dacă lucrurile nu stau exact cum și-ar dori ei. 
Cei care sunt în căutarea unui partener vor avea parte una dintre întâlnirile de care nu ai parte de prea multe ori în viață. Din senin, vor da peste acea persoană care le va răsturna lumea.

Săgetător

O lună excelentă pentru toți Săgetătorii. 
Liniștea și armonia domnesc în viețile acestor nativi și tot liniște și armonie împart și în jurul lor. Cei care sunt implicați într-o relație trăiesc o stare de fericire pură.
 
Cei în căutarea unui partener se bucură de atenția sexului opus, dar nu se grăbesc să facă un prim pas. Strategia lor este pe termen lung și are la bază răbdarea, așa că lucrurile sunt lăsate să avanseze natural.
 
Capricorn
 
Capricornii traversează o perioadă zbuciumată. Atât cei care se află într-o relație, cât și cei care vor să înceapă una, au parte de conflicte interioare, deși partenerul/partenera nu le dă motive.
 
Puțin romantism nu strică și, dacă își dau voie să trăiască și să exprime ceea ce simt, relația lor poate deveni și mai puternică.
 
Capricornii singuri experimentează din plin în această perioadă, dar nu au parte decât de dezămăgire și timp pierdut.

Varsător 

Vărsătorii se bucură de liniște în cuplu și în viața de familie la început de lună. 
Spre final, ar putea să apară ceva divergențe și conflicte, mai ales dacă există și copii la mijloc, dar lucrurile vor putea fi gestionate și conflictele stinse.
 
Vărsătorii singuri știu ce vor la un partener/parteneră și nu pierd timpul dacă persoana pe care o întâlnesc dă cele mai mici semne că nu ar corespunde. Fiind atât pretențioși e destul de greu să găsească pe cineva care să se potrivească, dar căutările nu trebuie să înceteze. La un moment dat, vor găsi acea persoană, dar nu în luna decembrie.

Pești

Peștii care se fereau de alegeri radicale au, în sfârșit, curajul să-și anunțe deciziile în familie. 
Fie că vor să treacă la un alt nivel, fie că vor o schimbare, fie că vor să rupă relația cu partenerul/partenerul, acum vor avea resurse să-și asume orice decizie ar lua.
 
Peștii singuri realizează în această perioadă ce anume caută și le va fi mai ușor. Până acum, erau doar nemulțumiți de toate persoanele noi pe care le cunoșteau, dar nu știau ce-și doresc. Acum lucrurile devin clare și se pot concentra pe căutări.