MENIU

Horoscop: Trucuri și sfaturi de frumusețe pentru fiecare zodie în parte

<p>Sfaturi de frumusețe pe care toate femeile ar trebui să le știe</p>

Fiecare zodie are o anumită parte a corpului care o avantajează. Iată cele mai mari calități ale fiecărei zodii și cum poți să le scoți în evidență pentru a fi cât mai atrăgătoare:

Berbec

Acestei zodii îi corespund capul și fața, fapt pentru care femeile din Berbec trebuie să se machieze ori de câte ori au posibilitatea. În mod special, machiajul îți va scoate în evidență ochii.

Femeile din Berbec au un păr frumos și își pot îmbunătăți look-ul purtând pălării extravagante. Le stă cel mai bine în roșu, portocaliu și ale culori aprinse.

Taur

Zodiei Taur îi corespunde, ca parte anatomică, gâtul. Pe măsură ce îmbătrânesc, nativele din Taur ar trebui să ia în calcul să apeleze la liftinguri sau să folosească creme tonifiante pentru ca pielea de pe gât să fie frumoasă în continuare.

Femeia-Taur are o pasiune deosebită pentru eșarfe. Ea trebuie să acorde mai multă atenție zonei gâtului purtând accesorii simple dar elegante.

Nativele din Taur arată bine în roz și nuanțe de maro.

Gemeni

Zodia Gemeni guvernează umerii. Simțul olfactiv este foarte important pentru nativele din acest semn de aer, de aceea parfumurile, deodorantele și uleiurile esențiale le pot face să se simtă sexy.

Femeile-Gemeni trebuie să poarte rochii care le expun brațele și umerii și ceasuri sofisticate care să le pună în valoare brațele.

Gemenii arată bine în roz, albastru deschis sau galben.

Rac

Racul guvernează stomacul, sânii și plămânii. Asemenea Gemenilor, această zodie este pasionată de parfumuri.

Aproape toate femeile-Rac arată bine în costume de baie, chiar dacă sunt mai plinuțe, iar asta pentru că au forme. Purtând rochii decoltate, ele își pot scoate în evidență sânii. Culorile care le pun cel mai mult în valoare sunt alb, argintiu și roșu.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro