MENIU

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 15-21 mai 2023. Explozie de energie magică - Zodiile afectate de Luna neagră în Taur

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 15-21 mai 2023. O săptămână plină de evenimente datorita lui Jupiter cel benefic și Lunii noi negre în Taur! 

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 15-21 mai 2023. Este o săptămână astrologică încărcată, cu un eveniment demn de remarcat aproape în fiecare zi. 
 
La finalul săptămânii trecute s-a încheiat, Mercur retrograd și putem răsuflă ușurați pe măsură ce comunicarea devine mai puțîn confuză și mai puțîn frustrantă. Apoi, marți, Jupiter, planetă norocului și abundenței, părăsește Berbecul impulsiv și întră în Taurul hotărât. Știi cine ești și ce prețuieșți, rămâi ferm în această cunoaștere, iar universul te va răsplăți. Săptămâna o încheiem sub puternică influență a Lunii noi negre.
 
Iată horoscopul săptămânal 15-21  mai 2023:
 
Horoscop săptămânal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
 
Un anumit proces te-a obosit sau te-a făcut să te simți retras din circuitul tău firesc și eficient, începe acum să se apropie de final. Există o anumită secretomanie ce poate să apară în următoarele săptămâni și în care eșți implicat într-un fel, însă trebuie să aștepți cu răbdare că să ai toate informațiile clare înainte să reacționezi sau să răspunzi. Ceva se schimbă dramatic în culise, la baza lucrurilor, iar drept rezultat ți se va permite să fii tu însuți.
 
Horoscop săptămânal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
 
Poți recunoaște acum ușor situațiile în care altcineva dorește mai mult control decât au sau decât își dau voie să aibă. Cineva din viață ta poate avea o schimbare de atitudine, dorind să preia controlul asupra a ceva ce a păstrat pentru sine încă din luna aprilie și pe care acum, brusc, dorește să o pună în practică, implicându-te și pe ține. Desigur că ai toată libertatea din lume să simți dacă este ceva bun și pentru ține sau nu. Dacă îți place cum sună, dacă se aliniază bine cu prioritățile tale, tot înainte. Dacă nu, nu.
 
Horoscop săptămânal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
 
Vrei să aduci ceva la un final ? Este timpul favorabil să acționezi în asemenea direcție fără să fii nevoit să implici și o altă persoană. Vei vedea că și această persoană va găși beneficiul demersului tău, chiar dacă nu este foarte încântată de el. Asta se întâmplă pentru că vede bună intenție și înțelege mental că este mai bine așa. În altă ordine de idei, va fi nevoie să începi să te concentrezi și preocupi mai mult de detalii într-un domeniu la care nu te așteptai.
 
Horoscop săptămânal. RAC (21 iunie – 22 iulie)
 
Vei începe să te simți mult mai confortabil când vine vorba să accepți schimbări pe care nu le așteptai în mod necesar. Vor apărea oportunități iar acestea fie îți permit o tranziție ușoară fie îți vor solicită atitudinea de a-ți asumă un anumit risc și șansă. Există ceva solid și de încredere în toate oportunitățile ce îți apar, deci ai răbdare și încredere la rândul tău că să vezi unde vor duce.
 
Horoscop săptămânal. LEU (23 iulie – 22 august)
 
Indiferent ce gânduri ai avut și asupra cărora poate te-ai răzgândit de la finele lunii aprilie până acum, vei fi în situația de a vedea că și acestea se schimbă acum. Te îndrepți în etapă în care trebuie să decizi ce acțiuni ferme vei întreprinde pentru următoarele săptămâni. Nu e nicio problema dacă din nou te răzgândesti, pentru că și contextul astral de acum este diferit. O viziune bruscă îți poate apărea în această săptămâna, dar nu o încuraja dacă cumva ea nu este realistă, pentru că ai de asumat răspunderi de acum încolo, nu e timp de cai verzi pe pereți.
 
Horoscop săptămânal. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
 
Vei beneficia de o energie nouă care te ajută, în sfârșit, să poți să îți muți atenția departe de tema finanțelor cu tot ce înseamnă urcursuri și coborâșuri, tema ce te-a preocupat și provocat încă de la finele lunii aprilie. Această schimbare este o mare ușurare pentru ține. În altă ordine de idei, preocuparea este aceea de a adună mai multă informație într-un anumit subiect. Folosește-te de oamenii care știu mai multe, pentru că ei pot fi folositori în a-ți recomandă pe alții de încredere care au ceea ce tu cauți.
 
Horoscop săptămânal. BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)
 
După o perioada mai lungă ce a început la finele lunii martie, în care ai avut drept focus de la astre să petreci mai mult timp gândindu-te la ține și la poziția ta în societate, acum vei părăși această tema și primești energia de a te duce cu atenția spre zona finanțelor pentru următoarele săptămâni. Totodată, grație energiilor momentului, îți va fi mult mai ușor decât în alți ani să te așezi la rutinele toamnei, deși ceva despre ele se va schimbă. Oricum, nu vei avea același tip de distrageri cu care te-ai confruntat în ultima vreme.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro