MENIU

Horoscop, duminică 12 ianuarie. Un moment astrologic la 500 ani: Saturn, în aliniere cu Pluto. Schimbări profunde

Moment astrologic monumental

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Un eveniment astrologic monumental are loc az și va pune fundația pentru o lume cu totul nouă, atât la nivel colectiv cât și individual. 

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Un moment o dată la 500 ani – SATURN în marea aliniere cu PLUTO, 12 ianuarie 2020. Influențe MASIVE pentru tot restul vieții!

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Ce NU VA MAI FI LA FEL? Saturn cel bătrân și serios, aflat în Capricorn, lordul karmei, planeta responsabilității, muncii, a faptelor după răsplată, a scurgerii timpului și a ciclurilor finite pe acest pământ, și Pluto, planeta transformării și renașterii s-au apropiat tot anul 2019 unul de celălalt iar momentul la care sunt cel mai mult unul lângă altul, numit și conjuncție, are loc duminică 12 ianuarie 2020.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Saturn și Pluto sunt cele mai reci și dure planete. Ele simbolizează ciclurile implacabile ale naturii și finalul tuturor lucrurilor, creând restricții și forțând schimbarea drept instrument necesar. Un nou deceniu și o nouă era astrologică nu aveau cum debuta fără un asemenea moment unic.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. În unele privințe, la fiecare dintre noi ceva nu va mai fi la fel cum a fost. Poate pe moment nu ne vom da seamă pentru că Saturn și Pluto nu sunt precum Luna sau Mercur, cu efect imediat de la o zi la alta, ci fiind planete de mișcare lentă generează efecte ce se manifestă în timp, luni sau ani.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Însă peste o vreme, poate chiar câțiva ani, privind în urmă vom ști : da, totul a început cam în preajmă începutului lui 2020, când Saturn a fost în conjuncție cu Pluto în Capricorn! 

Efectele unui moment astral

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Acest ceva nu mai poate fi ignorat. Anul 2019 a pregătit terenul despre ce e vorba „ca să ne prindem”. Ce s-a stricat trebuie reparat, ce nu mai merge trebuie înlocuit. Este timpul să creștem, să ne recunoaștem momentele de final și de nou început și să ne asumăm responsabilitatea pentru viitoarea viață.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. După o asemenea întâlnire într-o zodie, un ciclu Saturn-Pluto durează în medie cam 34 ani. Ultima lor conjuncție a avut loc în 1982 și a marcat nașterea capitalismului global. Cea anterioară a fost în 1947 și a fost momentul când a crescut masiv natalitatea (între 1947 și 1964), copiii fiind numiți „baby boomers”. Aceste conjuncții pun semințele pentru o lume total nouă care crește în câteva decenii, apoi ajung la un final natural că și ciclu, predând ștachetă următorului ciclu Saturn-Pluto.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Și acum suntem martorii multor schimbări în lume față de cum a fost ea dezvoltată în ultimii 30 ani. Se anunța construcția unor noi structuri politice, sociale, financiare, corporatiste iar anii următori vor fi despre curățarea a ce nu mai funcționează pentru a face loc celor noi care vor susține mai bine viață așa cum a ajuns ea la acest moment.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Acest mesaj al schimbării este susținut de Cosmos prin faptul că în aceleași zile cu marea conjuncție a avut loc și eclipsă de Luna plină pe axă Rac-Capricorn dar și revenirea șocantului Uranus în Taur după 5 luni de staționare retrograda. Unele lucruri trebuie făcute chiar dacă nu sunt plăcute.

Horoscop duminică 12 ianuarie 2020. Dar vestea bună adusă de Saturn este că muncă susținută duce la rezultate fără urmă de îndoială. Cine a luat-o pe scurtătură și crede că îi va merge, va vedea că nu e așa. Detalii pe Sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 12 ianuarie