MENIU

Horoscop decembrie. Zodiile protejate de Divinitate - niciun rău nu le atinge

În decembrie, câteva zodii vor fi protejate de Divinitate mai mult decât altele. Vezi dacă și tu te numeri printre ele. 

Leu 

Încă din mitologia străveche, Leul a fost pus sub protecţia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Aşa cum Jupiter era conducătorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pământ ca un rege al semnelor zodiacale. De aceeaşi protecţie se bucură nativul şi din partea divinităţii. 

Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme.

Capricorn

Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi. 

Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul ei este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată.

Peşti

Cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului întruneşte caracteristici ale tuturor celorlalte care îl precedă, ceea ce îl transformă într-unul dintre cele mai complexe. 

Peştii sunt sensibili, empatici şi dispuşi să se sacrifice pentru binele celorlalţi, calităţi care îi transformă în „mijlocitori” ai Divinităţii pe pământ.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop decembrie