MENIU

Horoscop decembrie. Zodiile care se îmbogățesc peste noapte! Destinul lor se schimbă total - decizii fabuloase

Horoscop decembrie

Horoscopul lunii decembrie începe cu unul dintre puținele evenimente astrologice ușor dificile ale perioadei. Oricum, e vorba despre sfârșitul unui retrograd, deci, practic, tot o veste bună: Neptun e direct în Pești, așa că ne putem pierde într-o lume a visurilor, neștiind cum să facem să le transformăm în realitate.

Berbec

Ceva magic se va întâmpla pentru tine în decembrie și vei avea un Crăciun încântător. Ai chef să faci ceva inedit, cum ar fi să petreci sărbătorile cu o altă comunitate sau să întâmpini Anul Nou de pe vârful unui munte. Aventura îți priește.

Dragoste. Cineva care te interesează de ceva vreme îți împărtășește în sfârșit sentimentele. Iubirea e în aer și săgeata lui Cupidon te lovește tare de tot.

Sănătate. Ai mare grijă de starea ta de sănătate, mai ales că vremea de afară predispune la infecții respiratorii. Nu vrei să te trezești cu un guturai sau chiar cu ceva mai grav într-o perioadă atât de prielnică.

Bani. Jumătate din lună muncești ca să te poți bucura de vacanța de Crăciun. Însă ține cont că ai putea să faci ceva mai mult decât să recuperezi treaba din concediu, mai ales că există șansa să fii promovată după Crăciun.

Taur

E cea mai frumoasă perioadă pentru tine, din tot anul calendaristic. Plăcerea de a dărui te face să fii mai bună și reprezinți o companie încântătoare pentru toți cei din preajma ta.

Dragoste. La câte cadouri faci, e de mirare că iubitul tău te adoră? Cumpără-i ceasul acela scump sau chitara la care râvnește de mult și relația ta va fi mai tandră ca niciodată.

Sănătate. Stai bine cu sănătatea, mai ales că armonia e omniprezentă în viața ta. Un masaj îți va accentua starea de bine. Dacă ai probleme cu circulația, e recomandat să ceri sfatul medicului.

Bani. La cât cheltuiești de Crăciun, nu e de mirare că vei sfârși luna cu câteva probleme financiare. Dar nu e bai, recuperezi totul până în februarie. Jumătatea lunii e un moment bun pentru întâlniri de business.

Gemeni

Pe de o parte, tânjești la liniște de sărbători, pe de alta, parcă ai face ceva memorabil cu timpul tău. Fii atentă pentru că toată această nehotărâre îți va dăuna în horoscopul lunii decembrie.

Dragoste. Apare o ispită în viața ta amoroasă, și tu adori tentațiile. Distrează-te cât vrei, dar nu dacă rănești pe cineva la care ții. Iar persoana care va avea cel mai mult de suferit e tocmai cea pe care începi să o dorești mai tare, și anume ispita.

Sănătate. Nu e cea mai bună lună pentru starea ta de sănătate, mai ales cu toate excesele perioadei. Vor avea probleme cu precădere persoanele predispuse la boli ale aparatului digestiv, ce trebuie să se țină de dietă. E greu, știm.

Bani. Ești înclinată să dai curs creativității, dar tocmai profesiile artistice precum scriitorii și pictorii au cele mai mari inconveniente financiare acum. Nici celelalte profesii nu o duc însă strălucit cu banii în această perioadă. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop decembrie