MENIU

Zodia care se îmbogățește în decembrie 2019! Va întoarce banii cu lopata!

Horoscop decembrie 2019

Horoscop decembrie 2019. Capricornul va avea în decembrie o situație financiare foarte bună! 

Horoscop decembrie 2019. În special, în ultima decadă din lună, Capricornul este guvernat de un simț practic ieșit din comun.

Banii par să-și afle cu ușurință făgaș către capricorni datorită unor tranzacții financiare, de afaceri, foarte avantajoase, ori a unei prime nesteptat de consistente de la serviciu!

Horoscop decembrie 2019. De asemenea, Venus îți adeverește că relația ta amoroasă este autentică, scoate în evidență prețuirea reciprocă dintre tine și persoana ta iubită. Nimic nu vă mai stăvilește împărtășirea sentimentele de afecțiune, și tindeți să va o învigorați printru-un plus de senzualitate. De asemeni, sunteți motivați să vă delectați deplin în sărbătorile de iarnă, să nu vă refuzați nici o plăcere unuia altuia, indiferent cât de costisitoare ar fi.

Nu-ți neglijezi, însă, lumea interioară, ți-o investighezi în profunzime și îți relevi zone umbrite până acum ale subconștientului. Această orientare tinde să-ți echilibreze comportamentul din relaționarea socială, să-ți înfrâneze pornirea de a-i domina pe cei din jur, a-ți impune cu orice preț voința.

Horoscop decembrie 2019. Imaginația și intuiția îți sunt aliați puternici în armonizarea interacțiunii cu ceilalți, în descoperirea intențiilor ascunse, răuvoitoare ale unora.

În ultimele zile din decembrie, este necesar să-ți supraveghezi înclinația de a da prea multă atenție unor detalii nesemnificative și a te avânta în prea multe acțiuni deodată!

Sursa: diane.ro

Mai multe articole despre:
horoscop decembrie 2019 zodii horoscop