MENIU

HOROSCOP. Cum să devii eroina partenerului în 2014, în funcţie de zodia lui

<p>HOROSCOP. Compatibilitate amoroasă</p>

Iata cum sa-l faci sa te aprecieze asa cum ti-ai dori, in functie de zodia lui. Nu trebuie sa faci schimbari radicale, ci sa urmaresti acel tipar pe care el il doreste si sa il faci sa vada ca esti exact ceea ce cauta.

Berbec

Barbatul Berbec vrea ca lucrurile sa fie facute numai in felul lui. Adora sa dea ordine si sa fie rasfatat. Desi este un egoist desavarsit, atunci cand se indragosteste pana peste cap, trece ijn extrema cealalta, devenind extrem de grijuliu si atent, precum si devotat.

Daca vrei sa fii eroina lui trebuie sa ii oferi atentia de care are nevoie, fara a-l sufoca. Berbecii traiesc cu frica abandonului asa ca fa-l sa inteleaga ca vei aramane alaturi de el. Odata ce a inteles asta, nu ar trebui sa mai fie probleme intre voi.

Taur

Barbatul nascut sub acest semn zodiacal isi cauta o sotie. Pe el nu il intereseaza aventurile, ci prefera o relatie stabila care sa duca la o casnicie frumoasa. Daca vrei sa fii eroina lui, tot ce trebuie sa faci este sa fii loiala si sa il sustii indiferent de situatie. Arata-i ca sunteti impreuna la bine si la greu si iti va oferi, in schimb, toate atentia si afectiunea de care este capabil.

De asemenea, tine cont de faptul ca nu ii plac schimbarile si incearca sa nu insisti sa va mutati ori sa schimbati masina de pe o zi pe alta. Ai rabdare cu el si vei reusi!

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni uraste angajamentele asadar, nu te astepta sa te ceara in casatorie in primul an de relatie. Il sufoca ideea de relatie serioasa asa ca, la inceput, ar fi bine sa nu folosesti acest cuvant in preajma lui. Lasa-l sa creada ca e liber ca pasarea cerului desi petreceti 23 de ore din 24 impreuna.

Daca vrei sa fii eroina unui barbat in zodia Gemeni trebuie sa ii acorzi libertatea de care are nevoie. Lasa-l pe el sa iti spuna ce, cum si cand face, nu il trage de limba intrucat se simte presat si s-ar putea sa nu mai afli nimic.

De asemenea, este extrem de important sa il asculti. Gemenii au pareri despre orice, despre stiri, despre economie, despre politica... iar tu trebuie sa i le asculti cu interes pe toate daca vrei sa il cuceresti.

Citeşte articolul integral pe Feminis.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur berbec horoscop eroină astre horoscop 2014