MENIU

HOROSCOP: Culoarea potrivită a unghiilor în funcție de zodie

HOROSCOP - Culoarea potrivită a unghiilor în funcție de zodie

HOROSCOP. Astrologia îți oferă indicii utile nu doar despre destinul tău, ci și despre culoarea potrivită a unghiilor, în funcție de zodia ta. Iată cele mai potrivite culori de ojă pentru a-ți pune în valoare personalitatea, în funcție de zodia în care te-ai născut:

HOROSCOP BERBEC

Plină de energie, femeia din Berbec are nevoie de o nuanță puternică pentru a-și exprima personalitatea și dorința de succes. Movul este o alegere foarte bună pentru Berbec, iar roșul aprins îți scoate în evidență încrederea și firea pasională.

HOROSCOP TAUR

Nativele din Taur sunt foarte organizate și ordonate. Verdele este o culoare foarte bună pentru ojă, pentru că sugerează putere. O altă variantă este să alegi nuanțe subtile, elegante, de roz.

HOROSCOP GEMENI

Firi foarte determinate, nativele din Gemeni detestă plictiseala. Culoarea lor potrivită la unghii este fie un portocaliu îndrăzneț, fie un galben ostentativ care provoacă.

HOROSCOP RAC

Nativele din Rac se încred cu greu în alte persoane, însă când țin la cineva, au tendința de a deveni protective. Argintiul îți oferă suficientă strălucire pentru a ieși în evidență. De asemenea, poți să-ți scoți în valoarea latura romantică cu o nuanță metalică de argintiu.

HOROSCOP LEU

Ești creativă și îți place să-i controlezi pe cei din jur, iar bronzul sau chiar auriul sunt culori foarte bune pentru a-ți scoate în evidență puterea și energia. Evită însă excesul de sclipici.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro