MENIU

HOROSCOP. Cei mai BUNI PRIETENI, în funcţie de ZODIE

Cei mai buni prieteni, în funcţie de zodie

Traim intr-o perioada in care relatiile dintre oameni se leaga rapid, pe retele de socializare, in autobuze, pe strada sau in cluburi. Unele legaturi evolueaza in prietenii de durata, altele se incheie dupa cateva petreceri. Unele persoane au aceleasi obiceiuri si pasiuni, altele sunt total opuse, iar astrologii pun aceste diferente si asemanari pe seama semnelor zodiacale. Daca vrei sa iti alegi cu atentie cei mai buni prieteni, afla la ce sa te astepti de la fiecare zodie in parte.

Cei mai buni prieteni pentru Berbec

Prieteniile sanatoase si productive necesita nu doar iesiri in oras, ci si abilitatea de a influenta cealalta persoana si incuraja interesele comune, calitati de care dispune din plin Berbecul. El isi poate insoti prietenii la filme sau evenimente sportive si chiar poate deveni interesat de ele. Berbecii au si o doza de egoism si nu de putine ori pot da planurile peste cap, doar ca sa mearga acolo unde vor ei.

Personalitatea pasionala a Berbecului atrage parteneri dinamici si entuziasti, asa ca din anturajul lor nu vor lipsi Leii si Sagetatorii. Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal, afla ca poti gasi stabilitate la un Taur, pentru ca el va putea sa stavileasca tendinta ta de a te arunca cu capul inainte. Cei mai buni prieteni in Fecioara te vor ajuta sa stai centrat, in timp ce iti vor stimula energia creativa, iar Capriconii vor cere respectul tau. Leii si Varsatorii sunt perfecti pentru companie, dar cei mai buni prieteni iti vor deveni cei din zodia Balantei. Racul si Capricornul impartasesc dorinta ta de „a trai clipa", iar aceasta asemanare ii face parteneri potriviti pentru tine.

Cei mai buni prieteni pentru Taur

In relatiile de prietenie, Taurii sunt consecventi si de nadejde, ramanand aproape si in momente grele. Sunt, de asemenea, cinstiti si recunosc atunci cand nu ii pot ajuta pe ceilalti. Vor cauta, insa, solutii, pentru ca cei mai buni prieteni ai lor sa iasa din situatiile neplacute. Persoanele nascute in aceasta zodie nu se apropie usor de oameni, astfel ca isi fac cu greu prieteni noi.

Daca esti Taur, cei mai buni prieteni vor fi in zodia Fecioara si Capricorn, intrucat iti impartasesc valorile. Cand vrei, insa, sa privesti mai departe de orizontul tau, Gemenii iti vor oferi inspiratia de care ai nevoie. Balantele, care au o inclinatie spre frumusete, vor tempera tendintele tale spre distractii, asa ca influenta lor este binevenita atunci cand vrei sa te apuci de treaba. Pestii iti vor ramane loiali. Pentru ca esti o persoana incapatanata, ai nevoie si de oameni care te pot infrunta. Scorpionii sunt suficient de inteligenti si de puternici sa iti castige respectul, iar in preajma unui Leu sau Varsator te vei simti intotdeauna confortabil si determinat sa termini ce ai inceput.

Cei mai buni prieteni pentru Gemeni

Gemenii au, de departe, cel mai diversificat grup de prieteni. Ei leaga relatii cu persoane de orice varsta, in orice loc si din orice cultura. Au nevoie de varietate, pentru a putea alege compania in functie de starea de spirit. Cei nascuti in Gemeni au o doza mare de scepticism, insa reusesc sa vada ce e mai bun in oameni si ii iau asa cum sunt. Isi fac usor prieteni si sunt dispusi sa ajute, dar gasesc cu greu pe cineva care sa le fie alaturi in momente grele. Pun pasiune in tot ceea ce fac, iar entuziasmul lor este contagios.

Gemenii isi pierd, insa, rapid interesul fata de oameni, daca acestia nu sunt la fel de dinamici. Daca te-ai nascut sub acest semn, Balantele si Varsatorii vor tine pasul cu tine, asa ca bucura-te de timpul petrecut in preajma lor. Vei lega rapid relatii si cu Berbecii, la care admiri curajul, iar la Raci vei gasi sprijinul de care ai nevoie. Pentru tine, relatiile trebuie sa fie intotdeauna deschise, asa ca cel mai bine te vor intelege Sagetatorii, care iti impartasesc dorinta de libertate. Pestii sunt la fel de flexibili si de amuzanti ca si tine, asa ca, atunci cand vine vorba de cei mai buni prieteni, ai de unde alege.

Cei mai buni prieteni pentru Rac

Racii sunt prieteni exceptionali, insa se apropie foarte greu de oameni. Candidatii pentru rolul de „cei mai buni prieteni" sunt dati cu usurinta la o parte, din cauza unei greseli pe care o comit la un moment dat. Dar cei care raman in preajma Racului leaga prietenii adevarate. Daca cei din anturajul sau sunt mai tineri, are tendinta de a se purta ca un parinte, situatie care poate deveni suparatoare pentru ceilalti.

Racii sunt sensibili si au nevoie de oameni care le inteleg profunzimea sentimentelor si pot face fata starii lor schimbatoare. Daca esti in aceasta zodie, Pestii si Scorpionii iti vor oferi sprijin atunci cand vei avea nevoie, iar Leii te vor ajuta sa te regasesti in momentele critice. Cei mai buni prieteni in Taur vor fi mereu forta stabilizatoare de care ai nevoie si vei fi atras de activitatile lor, pentru ca iti vor da o stare de bine. Te vei intelege bine si cu Balantele si Berbecii.

Cei mai buni prieteni pentru Leu

Leii au un cerc larg de cunostinte, insa cei mai multi dintre ei vor aparea doar la nevoie, asa ca nu ii vor considera prieteni. Au nevoie de timp pentru a se apropia de o persoana si abia dupa ce afla obiceiurile si pasiunile sale, decid daca este potrivita pentru ei. Odata ce au acordat statutul de „cel mai bun prieten", va fi valabil o viata.

Daca esti in zodia Leu, esti puternic, dinamic si plin de resurse, dar trebuie iti apropii oamenii in care ai incredere. Berbecii si Sagetatorii vor impartasi pasiunea ta pentru petreceri, dar si alaturi de Gemeni vei avea parte de distractie. Pentru ca admiri persoanele cu viziune larga, vei vrea sa ai aproape Capricorni, dar si Varsatorii ti-ar putea deveni cei mai buni prieteni. O influenta buna asupra ta au si Taurii si Scorpionii, care isi tin promisiunile si sunt atenti cu nevoile tale.

Cei mai buni prieteni pentru Fecioara

Fecioarele pretuiesc prieteniile si depun eforturi mari pentru a-si face apropiatii fericiti si pentru a le fi de folos in orice situatie. Au tendinta de a face totul pentru ceilalti si a-si rezolva singure problemele.

Asadar, chiar daca simti ca poti trece singura prin momentele grele, iti va face placere sa ai aproape Tauri si Capricorni, a caror stabilitate emotionala va fi un sprijin pentru tine. Sensibilitatea Racului te va atrage, de asemenea, si te va face sa simti ca este singura persoana care poate avea grija de tine. Cei mai buni prieteni din zodia Varsator te vor ajuta sa vezi imaginea de ansamblu, in timp ce Gemenii te pot impulsiona sa faci totul pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Pestii vor trezi in tine partea romantica si plina de imaginatie, iar Sagetatorii vor fi prieteni amuzanti, care vor impartasi abilitatea ta de a schimba directia, atunci cand vrei sa pornesti pe o cale diferita.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.