MENIU

Horoscop AUGUST. Zodiile care cunosc o ascensiune fantastică în carieră. E rost de bani!

Horoscop august

Am ajuns și în ultima lună de vară, iar horoscopul lunii august ne așteaptă cu câteva surprize. Soarele trece din impetuosul și curajosul Leu în mult mai practica și mai reticenta Fecioară cu aceeași muzicalitate cu care vara se preschimbă încet-încet în toamnă.

Horoscopul lunii august începe cu Luna Nouă în zodia Leu, care ne încurajează să visăm și să gândim că totul este posibil. E o ocazie extraordinară de a începe noi proiecte. Pe 11, Mercur intră în Fecioară, acolo unde se simte ca acasă, oferindu-ne șansa la o comunicare autentică, realistă și cât se poate de organizată. Armonia, pacea și liniștea exultă și odată cu intrarea lui Venus în Balanță, semnul său, când ne vom simți în acord total cu Universul.

La ce să se aștepte zodiile de la horoscopul lunii august:

BERBEC

Se anunță o lună extrem de activă, în care impulsivitatea, dar și energia ta vor fi intensificate grație prezenței Soarelui în Leu. Îți priește mult această perioadă.

Dragoste. Acordă mai multă atenție partenerului tău; dacă neglijezi aceste aspecte, s-ar putea să fie prea târziu cât de curând. Acum iubitul ar trebui să fie în centrul intereselor tale.

Sănătate. La cât de mult ai muncit în ultima perioadă, mai ales în ultimele trei luni, nu e deloc de mirare că te resimți. Întărește-ți corpul mâncând sănătos și făcând sport.

Bani. Nu stai bine, stai foarte bine cu finanțele acum. Rezultatele strădaniilor tale se văd și merită să profiți mergând într-o vacanță de lux. Ai lucrat destul pentru ea.

TAUR. Se anunță prilejuri importante de distracție în ultima lună de vară, așa că pregătește-te de ele scuturându-te de melancolia pe care o resimți de obicei la apropierea toamnei.

Dragoste. Din păcate, horoscopul amoros nu prea îți surâde dacă ai probleme în relație. Se prea poate să fie acum sfârșitul vostru. De partea cealaltă, dacă ești single, ai toate șansele să îți găsești iubirea.

Sănătate. Emani energie și vitalitate prin toți porii și parcă de mult nu ți-a mai fost atât de bine. O vacanță în care să colinzi cât e ziua de lungă îți va prii de minune.

Bani. Ce spui dacă ai profita de faptul că august e o lună mai liberă pentru a da curs ideii aceleia de afaceri care te tot preocupă de ceva vreme? E timpul să te lansezi pe cont propriu. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop august horoscop