MENIU

Horoscop 7 octombrie. Zodia care este dezamăgită de toți. Toate îi merg pe dos

Horoscop 7 octombrie. Zodia care este dezamăgită de toți. Toate îi merg pe dos

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 7 octombrie 2020. 

Berbec

Prietenia nu are ce căuta la locul de muncă. Înțelegerea, empatia și toleranța sunt permise în mediul profesional.

Taur

Tensiunile din familie încep să te obosească. Nu ai liniște și riști să-ți pierzi echilibrul. Poate e momentul să faci un compromis... 

Gemeni

Primești ajutor sau o serie de resurse de la cine nu te aștepți. Ai vrea să mulțumești, însă te vei lovi de un zid de răceală.

Rac

Relația de cuplu trebuie dusă într-o zonă mai matură. Îți dai seama că atât tu, cât și partenerul ați fugit de responsabilități.

Leu

Reacțiile colegilor tăi sunt ca un duș cu apă rece. Te vor pedepsi pentru fapte nu foarte grave. 

Fecioară

Dacă ai copii, este cazul să fii mai atent la nevoile lor. Pentru ceilalți, ziua va fi foarte apăsătoare din punct de vedere emoțional.

Balanță

O ființă este cu adevărat liberă atunci când nu trăiește în funcție de validarea celorlalți. Asta va trebui să înveți tu astăzi.

Scorpion

Pui în balanță nevoia de siguranță cu nevoia de a fi iubit și apreciat. Reușești să găsești un echilibru. Te preocupă enorm bunăstarea celor dragi.

Săgetător

Nu mai vrei să taci atunci când te deranjează ceva. Astăzi crezi în potențialul tău și începi să iei atitudine.

Capricorn

Dacă vrei să cucerești o persoană, astăzi este o zi nemaipomenită. Astrele te favorizează și pentru a crea clipe romantice pentru partener.

Vărsător

Te străduiești să îți menții calmul la locul de muncă, dar fără prea mari rezultate. Tensiunea creată de superiori îți va dăuna foarte mult.

Pești

Un prieten la care ții foarte mult te dezamăgește. Vei fi foarte supărat, dar îți vei da seama că nu are rost să consumi energie degeaba.