MENIU

Horoscop 5 decembrie. Bucurii pentru toate zodiile. Ziua în care toate dorințele se împlinesc

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 5 decembrie 2022. 

BERBEC 

Te înțelegi bine cu oamenii care respectă ordinea și regulamentele. Ai multe idei noi pe care vrei să le pui în practică. 

TAUR 

Ai nevoie de o schimbare în viață și pentru asta trebuie să te împrietenești cu oameni noi și să faci schimb de idei. Ține-o tot așa și lucrurile vor fi mai bune decât îți dorești.

GEMENI

O durere de cap este posibilă din cauza schimbărilor de vreme. Găsește cinci minute de liniște în fiecare zi doar pentru tine.

RAC 

Sunt posibile mai multe conflicte cu partenerul în această zi, dar și pasiunile vor fi, de asemenea, puternic accentuate. Gelozia și posesivitatea vor fi principala sursă de probleme. 

LEU 

Veți avea oportunități de mare popularitate și succes. Sunteți pe drumul cel bun pentru a face o treabă grozavă.

FECIOARĂ

Petrece mai mult timp afară. Dacă te gândești de mult să începi antrenamentele, acum este momentul potrivit. 

BALANȚĂ 

Trebuie să evadezi din rutina zilnică, înainte de a fi complet copleșit. Gândește-te puțin la tine în această perioadă și trasează limite la locul de muncă.

SCORPION 

Simți nevoia ca partenerul/a tău să-ți ofere recunoașterea dorită. Încerci multe lucruri deodată, dar trebuie să te concentrezi pe problemele principale.

SĂGETĂTOR 

Primești o ofertă de a lucra în străinătate sau de a călători undeva departe. Condițiile excelente de câștig, vor fi motivul pentru care cel mai probabil vei accepta această ofertă.

CAPRICORN 

Stăpânește-ți nervii și găsește o modalitate de a te relaxa. Găsiți un echilibru sănătos între muncă și viața socială și nu lăsați somnul să sufere din cauza asta.

VĂRSĂTOR 

Cauți un partener bun pentru un nou proiect, pe care trebuie să îl faci pentru o lungă perioadă de timp. Fiți atenți dacă intenționați să începeți să lucrați cu străini.

PEȘTI 

Este posibil ca o persoană apropiată să te preseze să iei decizii care nu sunt în concordanță cu atitudinea ta, ceea ce îți va provoca o mare anxietate. Fii tu însuți.