MENIU

Horoscop 25 decembrie. Momente de glorie pentru o zodie - ce au pregătit astrele pentru ziua de Crăciun

Horoscop 25 decembrie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 25 decembrie 2021. 

Berbec 

Vei avea parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi care poate veni la pachet cu niște reproșuri spuse mai în glumă, mai în serios. 

Taur

Discuții pe teme sentimentale. Cineva din familie îți poate oferi un sfat care se va dovedi folositor. Se întrevăd drumuri la rude.

Gemeni 

În prima parte a zilei, este posibil să te ia prin surprindere o vizită neanunțată. Momente de glorie și de apreciere.

Rac

Ești în căutarea unor sfaturi și mijloace de a-ți îmbunătăți veniturile. Surpriza de Crăciun vine de unde nu te aștepți...

Leu

Ar trebui să ai mai multă grijă la alimentație și să nu faci niciun fel de exces. Chiar dacă e Crăciunul, dulciurile îți dau mari bătăi de cap.

Fecioară

Ești irascibil și pare că nimic din ce se petrece în jurul tău nu-ți e pe plac. Fii mai îngăduitor, doar e Crăciunul.

Balanță 

O zi în care dai dovadă de optimism, bună dipoziție și chef de distracție. Ar fi bine să-ți planifici mai bine cheltuielile. 

Scorpion 

Petreci prima zi de Crăciun într-un anturaj nou, înconjurat de oameni importanți. Vei fi extrem de comunicativ. 

Săgetător

O zi în care te așteaptă încă de la prima oră momente frumoase, romantice alături de persoana iubită. Pare a fi un nou început.

Capricorn

Frământări în plan sentimental. Ai nevoie de sfatul unei persoane cu experiență de viață, iar asta se va întâmpla abia spre seară. 

Vărsător

Ai tendința de a cheltui peste măsură, în special în scopuri caritabile. Cuprins de spiritul Sărbătorilor, vei exagera cu cheltuielile. 

Pești 

Ziua de Crăciun te găsește binedispus și cu simțul umorului. Pe seară, vei cunoaște o persoană care îți va trezi interes.