MENIU

Horoscop 23 septembrie. Agresivitate maximă pentru o zodie! Nimeni nu-i intră în grații

Horoscop 23 septembrie. Agresivitate maximă pentru o zodie! Nimeni nu-i intră în grații

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 23 septembrie 2020. 

Berbec

E agitaţie mare în jurul tău, dar îţi place atmosfera... Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce ai tu mai bun.

Taur

Ai pus ochii pe premiul cel mare, dar îți lipsește motivația. Orice ai face, nu renunța! Încet, încet îți vine și puterea de muncă.

Gemeni

Faci pași mici, dar siguri către rezultatele scontate. Ai decis să construiești totul pas cu pas, iar asta cere răbdare de fier.

Rac

Planul la care munceşti de atâta timp începe să dea rateuri, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie.

Leu

O persoană pe care o vei întâlni astăzi va juca un rol decisiv în proiectele tale ajunse în impas. Primește-i sfatul cu deschidere, știe ce zice... 

Fecioară

Dacă tot ţi se oferă, nu căuta nod în papură, ca să vezi ce se ascunde în spatele bunelor intenţii care se văd la suprafaţă.

Balanță

Ești de neîntrecut în orice dezbatere începută astăzi! Astrele sunt de partea ta și parcă îți șoptesc ce ai de făcut. 

Scorpion

Spiritul tău critic proverbial nu tace pentru că ştii că deţii informaţii certe pe care te bazezi. Vai de cei care au curajul să te contrazică!

Săgetător

Te afli într-un mediu care te cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta agresivă, ci tocmai tu! Nu ești în cele mai bune toane... 

Capricorn

Ai senzaţia că în jurul tău se află inamici puternici care abia aşteaptă să te atace sau să te critice la prima abatere. Exagerezi...

Vărsător

Astăzi ești extrem de nervos și abia aştepţi o scânteie de scandal ca s-o transformi într-un război. Calmează-te şi încearcă să te adaptezi mediului în care te alfi!

Pești 

Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic.