MENIU

Horoscop 23 februarie. Zodia care se va prăbuşi. Face schimbarea vieţii! 

Horoscop 23 februarie / Foto: Profi Media

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 23 februarie 2021. 

Berbec

Aveai emoții în legătură cu ședința de astăzi. După ce începe, te liniștești brusc. Activitatea ta nu intră în discuție pentru că se consideră o reușită.

Taur

Simți nevoia să te odihnești pentru că ai avut parte de multă muncă în ultimele zile. Totuși, ar fi bine să aștepți până mâine pentru asta.

Gemeni

Tot ce faci astăzi faci în grabă. Unii pariază că nu-ți va ieși nimic bine pentru că nu ești foarte atent, dar vor pierde. Seara, așteaptă-te să primești o vizită.

Rac

Nu te epuiza de la începutul săptămânii pentru că ceea ce ți-ai programat pentru weekend se anunță destul de obositor: te așteaptă multă muncă.

Leu

Te pui pe treaba și rezolvi rapid ceva ce ai tot amânat în ultima perioadă. Macar știi sigur că vei fi liber în weekend.

Fecioară

Nu forța ceva dacă vezi că nu merge. Chiar dacă pe moment reușești să urnești lucrurile, până la urmă tot se vor împotmoli undeva. 

Balanță

Te-ai ocupat de cu totul altceva și acum intri în criză de timp cu un proiect. Ar fi momentul să te pui pe treabă pentru a nu rămâne în urmă față de colegi.

Scorpion

Pui la cale o vacanță cu partenerul de viață, însă nu vrei să-i spui acum pentru că intenționezi să-i faci o surpriză. 

Săgetator

Ești cam agitat astăzi, așa că nu lua nicio decizie pe negândite deoarece o să ajungi să regreți. Analizează calm toate datele și abia apoi ia o decizie. 

Capricorn

Cei din familie îți pregătesc o surpriză, dar tu nu bănuiești chiar nimic. Ești mult prea ocupat cu munca și nu mai vezi nimic în jurul tău. 

Vărsător

Pornești pe un nou drum. Nu poți spune că nu ai emoții, dar ai încredere că aceasta este una dintre cele mai bune decizii din cariera ta.

Pești

Astăzi te grăbești. Ai de făcut un drum pentru a rezolva o problemă și nu ai idee cât va dura totul. Cineva din familie ți-a cerut ajutorul.